Вечірки й відпочинок у США не заглушили журбу за рідною землею: Ступка заговорив про повернення до України

Відомий український актор та нащадок легендарної акторської династії з початку повномасштабної війни залишався у США. Нещодавно Дмитро Ступка зізнався, коли планує повернутись додому

Задовго до початку повномасштабної війни в Україні відомий актор Дмитро Ступка покинув терени рідної держави та переїхав до США. 23 лютого знаменитість вирішив навідатись додому, а в літаку дізнався, що почалась війна. Тоді, пригадує Дмитро Ступка, повітряний простір над Україною було закрито, але навіть наземним транспортом повернутись до України він не наважився.

Пізніше Дмитро Ступка поїхав до Анталії, де жив у батькового друга, але й там знаменитість довго не затримався. З Туреччини український актор вирушив до Варшави, де займався гуманітарною допомогою. Повертатись до України артист не захотів, оскільки з 24 лютого в країні було введено воєнний стан, за яким чоловікам заборонено виїзд з України.

Дмитро Ступка не наважився повернутись до України
Дмитро Ступка не наважився повернутись до України

З Польщі український актор повернувся до США. У коментарі для шанувальників знаменитість раніше зізнавався, що повернутись до Америки він вирішив заради своєї доньки Богдани, яка мешкає там. Наразі Дмитро Ступка залишається за кордоном, через що неодноразово наривався на критику колег і фанатів.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Дмитру Ступці поставили запитання, чи планує він взагалі повертатись до рідної країни. Актор зізнався, що поки що не знає, коли саме повернеться до України, тому й точної дати він не скаже.

Український актор Дмитро Ступка зізнався, чи повернеться до України
Український актор Дмитро Ступка зізнався, чи повернеться до України

Нагадаємо, що раніше відомого українського актора критикували за те, що він виставляє напоказ свій відпочинок за кордоном. Поки мільйони українців живуть в умовах війни, Дмитро Ступка не соромиться публікувати фотографії з вечірок в Америці.

Так, наприклад, на Хелловін знаменитість разом зі своїм колегою Владом Ямою та його дружиною відвідав тематичну вечірку. На початку січня 2023 року Дмитро Ступка показав в особистому блозі, як катався нічним містом з дівчиною. На опублікованому фото обличчя супутниці актора видно не було – дівчина демонструвала тільки ноги у шикарних підборах.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.