Марина з “Холостяка-12” викрила Алекса Топольського в брехні про його заробіток у США: “Грошей у нього немає”

Учасниця популярного українського реаліті про кохання зізналась, що вона могла б полюбити Алекса Топольського навіть за тих умов, що в нього немає шалених статків

Після фіналу реаліті-шоу “Холостяк-12” учасниці проєкту почали висловлюватись стосовно обману, який стосувався реального заробітку. Так, наприклад Юля “Медуза” зазначила, що ніякого бізнесу в чоловіка за кордоном немає, а працює він просто рієлтором. Дівчина зауважила, що чимало її знайомих з наближеного до Топольського кола заявляли, що ні про які мільйони та квартири мови йти не може.

В інтерв’ю для Вікторії Сіроклин ексучасниця популярного реаліті-шоу “Холостяк-12” косметолог Марина ще на телепроєкті запідозрила, що насправді чоловік не успішний бізнесмен. Нещодавно дівчина висловилась про заробіток головного героя крайнього сезону шоу Алекса Топольського. За словами косметолога Марини, схоже, що насправді в чоловіка все не так добре, як він розповідав.

Марина з Холостяка-12 розповіла про статки Топольського
Марина з Холостяка-12 розповіла про статки Топольського

Ба більш, дівчина вважала, що в чоловіка й зовсім немає грошей. Втім, цей факт не бентежив дівчину – вона була готова закохати в Топольського з заплющеними на всі проблеми очима. Марина зауважила, що не переймалась через відсутність заробітку, адже вважає, що всього можна досягти разом.

Навіть якщо бачу, що в нього грошей немає, що він не дуже розумний, я можу заплющити на все це очі

– прокоментувала дівчина.

Алекса Топольського запідозрили в обмані
Алекса Топольського запідозрили в обмані

Проте, продовжила Марина, якщо її не бентежила відсутність грошей, відсутність щирості для неї була катастрофічною. Дівчина зауважила, що не вважала емоції Алекса Топольського реальними та часто ловила себе на думці, що їй здається, ніби чоловік грає на камеру.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!