Маленький син Даші Кацуріної більше любить їжу, ніж Дантеса: екс-чоловіку Наді Дорофєєвої не стати вітчимом

Відомий український співак Володимир Дантес після розлучення із співачкою Надією Дорофєєвою закрутив роман з Дашею Кацуріною, у якої двоє маленьких дітей.

Співак Володимир Дантес багато років був у шлюбі зі співачкою Надею Дорофєєвою з групи “Время и Стекло”. Зірковим подружжям захоплювалось багато прихильників, тому що вони ніколи не світились в сімейних скандалах, а в Мережі транслювали ідилію в сімейному житті. Але в 2022 році незабаром після початку повномасштабної війни вони стали першою зірковою парою, хто повідомив про розлучення.

Зразу за ними повторили ресторатор і дизайнерка Михайло і Даша Кацуріни. Це близькі друзі Дантеса і Дорофєєвої, вони четверо часто літали на відпочинок разом. Як виявилось, все це обернулось тим, що Вова, Надя, Міша і Даша помінялись партнерами. Зараз Дорофєєва зустрічається з Кацуріним, а Дантес з його колишньою дружиною.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

У Кацуріних в шлюбі народилось двоє дітей, дочці Олександрі зараз 7, сину Івану півтора роки. Вони живуть з мамою, але Даша не забороняє їм бачитись з татом і його новою коханою, так же і Дантес проводить з дітьми.

Маленький син Даші Кацуріної більше любить їжу, ніж Дантеса

В Інстаграм-блозі Кацуріна показала кумедний діалог Володимира з Іваном:

Іване, ти маму любиш?

Хлопчик у відповідь заперечуючи махає головою

А це любиш? (Показує на тарілку з ласощами)

Киває головою

А мене любиш?

Заперечує

А це любиш? (Знову показує на тарілку)

Киває

А Сашу любиш?

Заперечує

А це? (Смаколики)

Киває

За кадром в кінці чутно, як розсміялась зіркова мама Даша.

Маленький син Даші Кацуріної більше любить їжу, ніж Дантеса

Нагадаємо, в шлюбі з Дорофєєвою Дантес заявляв, що він не хоче дітей, тому що чайлдфрі, але зараз у відносинах з Кацуріною співак змінив свою думку і дуже любить проводити час з малими.