На кого вчиться старша донька Олі Полякової Маша за майже півмільйона гривень на рік: пішла по стопах мами

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Маша зараз являється студенткою першого курсу лондонського університету. На кого вчиться спадкоємиця зірки, читайте далі в матеріалі.

Маша Полякова – 16-річна донька відомої української співачки Олі Полякової. У 2022 році дівчина закінчила школу та стала студенткою лондонського ВНЗ. Дівчина ще з юнацтва знала, що хоче бути відомою і популярною. Маша хотіла бути або акторкою, або співачкою. Дівчина все ж вирішила піти по стопах своєї зіркової мами і стати музикантом.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
На кого вчиться старша донька Олі Полякової Маша за майже півмільйона гривень на рік

Так, Маша Полякова стала студенткою музичного університету BMus в Лондоні. На сайті навчального закладу вказано, що вартість навчання за 1 рік складає близько 440 тисяч гривень. Проживання в гуртожитку та інші витрати оплачуються окремо.

Про навчання в музичному університеті та про життя в гуртожитку Маша Полякова розповідає в своєму мікроблозі в Інстаграм. Судячи з усього, дівчині подободається навчатись. Крім того, Маша знайшла спільну мову з сусідками по кімнаті в гуртожитку. Дівчина часто готує для своїх нових подруг українські страви і показує це все в Інстаграмі.

Маша Полякова несподівано стала тарологинею
На кого вчиться старша донька Олі Полякової Маша за майже півмільйона гривень на рік

Варто відзначити, що Маша вже давно захоплюється музикою. Ще навчаючись у школі, дівчина заснувала панк-рок гурт “Шви”, де виступала там солісткою. Дебют гурту відбувся в листопаді 2021 року, втім виступ Маші Полякової викликав неоднозначну реакцію у глядачів. Так, дівчину розкритикували за те, що текст її пісень майже повністю складається з нецензурних слів. Крім того, глядачі не оцінили і вокал молодої співачки. Публіка зазначила, що голос Маші ще дуже слабкий і далеко не професійний.

При цьому Оля Полякова свою доньку захищає. Артистка запевняє, що її донька ще всім покаже, на що вона здатна.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.