22-річна дівчина Остапчука похизувалася переїздом в елітні апартаменти, де буде жити з коханим (Фото)

Нова дівчина Володимира Остапчука похизувалася розкішними апартаментами в елітному житловому комплексі Києва. Туди закохана пара переїхала нещодавно.

Влітку 2022 року стало відомо, що Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Екс-подружжя не приховують факт розлучення, але не дають жодних коментарів, щодо причини розбрату.

Втім, уважні прихильники шоумена вже давно зрозуміли, що до чого. Справа в тому, що Остапчук буквально відразу після розлучення почав жити з 22-річною журналісткою із Києва Катериною Полтавською. І хоч новоспечена пара поки що не ходить разом на світські заходи, але факт проживання разом вони не приховують.

Як виглядає нова дівчина Володимира Остапчука

Нещодавно Володимир Остапчук та Катерина Полтавська переїхали зі своєї квартири у нові апартаменти. Подробицями переїзду дівчина поділилася у своєму Інстаграм-блозі. Катя розповіла, що переїхали вони в першу чергу через те, що в цьому будинку є генератор, тож там завжди буде світло. Крім того, дівчина похизувалася, що в будинку є безкоштовна тренажерна зала, а на першому поверсі – кав’ярня для мешканців.

22-річна дівчина Остапчука похизувалася переїздом в елітні апартаменти, де буде жити з коханим

Вибачте, я з Кропивницького: там із плюсів у під’їзді – відсутність алкашів, якщо пощастить

, – додала нова дівчина Остапчука.

Нагадаємо, будучи в недовгому шлюбі з Христиною Горняк Остапчук почав будувати власний будинок і передмісті Києва. Ремонт будинку був призупинений ще рік назад через початок повномасштабної війни в Україні. Тепер, коли екс-подружжя розлучилися, доля заміського будинку невідома. Не так давно колишня дружина Остапчука Христина, відповідаючи на питання про заміський будинок, розповіла, що він є, але ремонт там зупинений.