Мокрі очі, голос тремтить: Оля Полякова розповіла про втрату члена родини – “Ми вже попрощалися”

Українська співачка розбурхала мережу несподіваними новинами – її родина втратила члена родини. Оля Полякова зізналась, що ще навіть не встигла повідомити про це дітям

Відома українська співачка нещодавно сполохала шанувальників сумними новинами. В особистому блозі зірка розповіла історію про те, як втратила улюбленого члена родини – собаку породи шпіц. Втім, повідомила Оля Полякова, сталось справжнє диво й улюбленець повернувся додому. Деталями співачка поділилась на своїй сторінці.

Так, знаменитість повідомила шанувальникам про те, як днями повернулась додому й вперше в житті її собака Мімі не зустріла її. Раніше, розповіла Оля Полякова, за будь-яких умов песик вітав свою власницю, коли та повертала додому. Знаменитість одразу запідозрила неладне, а чоловік підтвердив хід думок Олі Полякової – собака зникла.

Донька Олі Полякової зі зниклою собакою Мімі
Донька Олі Полякової зі зниклою собакою Мімі

Українська артистка зазначила, що на момент, коли вона повернулась додому, песика вже шукали понад добу. Розповідаючи про втрату улюбленця, зірка не могла стримати сліз, адже вважає Мімі повноправним членом родини. Оля Полякова також зізналась, що вона не вірила в те, що її улюблениця й досі жива, адже родина співачки живе в будинку, поруч з лісом, де водяться лиси.

За словами знаменитості, вони вже встигли навіть попрощатись з Мімі, оскільки вважали, що собаку могли загризти дикі звірі. Разом з тим, зауважила Оля Полякова, вона нічого не розповідала своїм донькам, адже не знала, як взагалі пережити втрату.

Я її кликала, а мій чоловік каже, що вона зникла два дні тому, що вони шукали її цілу добу і що її більше немає… Ми вже попрощалися з нею, я два дні ридала

– прокоментувала артистка.

Українська співачка повідомила про втрату в родині
Українська співачка повідомила про втрату в родині

Проте, сталось чудо. Оля Полякова розповіла, що вже втратила будь-яку надію знайти свою улюбленицю й почала миритись з усвідомленням того, що Мімі більше немає. Втім, зізналась українська співачка, повертаючись крайнього разу додому, вона мимоволі покликала свою улюбленицю, сподіваючись, що вона просто впала в яму, де ніхто не міг її почути.

Я йду, кричу і мені на зустріч виходить моя Мімі. Брудна, холодна, вся в снігу, тремтить. Я її помила й ось вона, жива!

– потішила фанатів новиною Полякова.

Тепер зірка планує відвезти свою собаку до ветеринара, аби впевнитись, що зі здоров’ям домашньої улюблениці все добре.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.