Єфросиніна розповіла, як з початком війни змінились стосунки з її чоловіком, який втратив бізнес: “Мені важко”

Благодійниця та ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про те, якими після початку повномасштабної війни стали її стосунки з чоловіком Тимуром Хромаєвим

Відома українська телеведуча, благодійниця та громадська активістка Маша Єфросиніна для своїх шанувальників є буквальним втіленням залізної леді. Хай би що в житті не сталось, знаменитість завжди тримає себе в руках і спокійно розв’язує будь-які проблеми. Сторінку зірки в соціальній мережі Інстаграм важко назвати “особистим блогом”, адже там майже ніколи не з’являються подробиці особистого життя.

Втім, нещодавно Маша Єфросиніна пообіцяла своїм шанувальникам спробувати бути відвертішою з ними, й розкривати дещо більше деталей зі свого повсякденного життя. Знаменитість стримала обіцянку й у нещодавньому випуску “Сніданку з 1+1” розповіла про стосунки зі своїм чоловіком і свій побут.

Маша Єфросиніна відверто прокоментувала своє особисте життя
Маша Єфросиніна відверто прокоментувала своє особисте життя

На початку повномасштабного вторгнення Тимур Хромаєв, чоловік української ведучої, пішов служити до лав ЗСУ, а Маша Єфросиніна разом з дітьми тимчасово виїхала за кордон. За останній рік зірці вдалось облаштувати побут своєму синові та мамі у Польщі, тому вона стала все частіше перебувати в українській столиці.

До Києва, зізнається ведуча, вона повертається не лише заради роботи й організації благодійних і волонтерських ініціатив, але й задля того, щоб побачити свого коханого. Маша Єфросиніна зізналась, що вона досі не може звикнути бачити свого чоловіка у військовій формі, саме тому вона майже нічого не розповідає про подружнє життя в особистому блозі.

Українська ведуча Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Українська ведуча Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

Мені важко про це говорити, я навіть у соцмережах це не можу це висвітлювати… Кожного разу він приходить у своєму військовому. Я досі не можу звикнути до нього у формі. Мені важко, боляче і я дуже боюся за нього

– прокоментувала зірка.

Разом з тим, зізналась Маша Єфросиніна, вона не дозволяє собі плакати, коли бачиться зі своїм чоловіком. Знаменитість зауважила, що її коханий бачить, як багато вона працює та старається заради їхньої родини. Ведуча розповіла, що емоції вона випускає, коли перебуває наодинці з собою.

Нагадаємо, що раніше знаменитість зізналась, що весь бізнес, який її чоловік побудував після завершення чиновницької діяльності, майже повністю втрачено. Маша Єфросиніна розповіла, що оцінити масштаби втрат неможливо, оскільки Тимур Хромаєв вів діяльність на територіях, які наразі окуповані.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.