Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві: з панорамних вікон видно все

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав, що видно з вікна його будинку в Києві. Екс-чоловік Ані Лорак живе в столиці з новою молодою нареченою.

Мурат Налчаджиоглу вже забув про розлучення з українською співачкою Ані Лорак. Бізнесмен давно готовий до створення нової сім’ї з молодою обраницею Лілією, яка працює майстром макіяжу і також разом з ним долучилась до його косметичного бізнесу. Закохані нетипово рекламують продукцію, знімаючи кумедні ролики для Мережі.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Вони в 2021 році вирішили одружитись та вже живуть разом. Мурат і Лілія багато часу проводять в роз’їздах по роботі і по сімейним справам, але їх будинок знаходиться в Києві.

В своєму Інстаграм-блозі колишній чоловік Ані Лорак показав вигляд з вікна свого житла. З нього відкривається гарна панорама на місто, видно зимовий сніжний пейзаж, на підвіконні ростуть кімнатні квіти.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу з молодою нареченою подорожував по Європі. Вони взяли на новорічні канікули своїх дітей і відправились відпочивати в Швейцарію, потім у Францію, Іспанію і Італію. Дочка Ані Лорак Софія подружилась з мачухою і зведеною сестрою, тому відпочинок повністю вдався.

Нагадаємо, причиною розлучення співачки і турецького бізнесмена стало те, що чоловік спіймався на зраді. Одного разу Мурата папараці сфотографували за близьким спілкуванням з моделлю Яною Беляєвою, поки Лорак давала концерт.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві

Артистка не коментувала проблеми в шлюбі з обранцем, а в 2019 році несподівано подала на розлучення і розірвала шлюб з турком. Вони намагались зберегти сім’ю заради спільної дочки, але їм не вдалося налагодити відносини. Налчаджиоглу скоро знову одружиться, а Лорак не ділиться подробицями особистого життя.