Без фонограми та обробки: як звучить реальний голос Світлани Лободи – ексклюзивне відео

Нещодавно в Мережі з'явилося відео з концерту Світлани Лободи. Фанати співачки записали один із її виступів, де вона співає без фонограми та обробки.

Голос артистів в записі і наживо дуже часто сильно відрізняється, адже в студійній версії пісні слухачі чують оброблений, ідеальний звук. Під час концертів, які транслюються на телеекранах, більшість артистів співають під фонограму. Це не бажання самого виконавця, а швидше умова телепроєкту, адже з екрану телевізора все має звучати ідеально.  Реальний голос артиста прихильники мають змогу почути хіба що на концертах і часто глядачі розчаровуються, слухаючи співаків наживо.

Нещодавно в Мережі з’явилося відео з концерту співачки Світлани Лободи. Глядачі зняли відео, коли артистка співала свою відому пісню “Не нужна”. Співачка викладась на повну, пісня звучала дуже емоційно і дивитись на виступ було цікаво. Звісно, голос Лободи звучав не так ідеально, як у записі, але при цьому співачка виконала пісню достойно.

В коментарях під відео користувачі Мережі почали сперечатися, чи гарно співає Лобода наживо. Комусь дуже сподобався виступ співачки, а хтось розчарувався у її голосі.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Навіть при такому втомленому вигляді, вона може розкішно співати”;
  • “Є відео, де вона співає наживо набагато краще”;
  • “Це спів? В ніс гундосить, шлак безголосий. Як і більшість зірок без фонограми слухати неможливо”.
Коментарі користувачів Мережі
Коментарі користувачів Мережі

Нагадаємо, з 2014 по 2022 рік Світлана Лобода жила та працювала в росії. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка відразу виступила проти війни та назавжди покинула країну-терористку. За майже рік війни Лобода значно допомогла, як і українській армії так і постраждалим у війні людям. В цілому співачка передала для України 14 млн гривень. В своїх інтерв’ю Лобода запевняє, що шкодує про те, що не вникала в політику та не розуміла всієї масштабності конфлікту росії і України, який тривав останні роки.