Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я? Рідні приховують актрису, але дещо стало відомо

Російська актриса Анастасія Заворотнюк в 2019 році приступила до лікування важкого онкологічного захворювання. З'явились неочікувані новини про життя зірки.

В 2004 році вийшов серіал “Моя прекрасна няня”, який зробив неймовірно популярною актрису, що зіграла головну роль няні Вікторії Прутковської, Анастасію Заворотнюк. Після завершення серіалу зірка почала кар’єру телеведучої, активно грала в театрі та знімалась в кіно. Однак кар’єра артистки зупинилась в 2019 році з першими чутками про серйозні проблеми зі здоров’ям.

Родина Заворотнюк ретельно приховувала діагноз і не коментувала ситуацію, але інформація спливла — у Анастасії знайшли пухлину головного мозку такого ж типу, якою хворіла співачка Жанна Фріске. В ЗМІ з’явились дані, що актриса перенесла операцію з видалення пухлини, пройшла курс хімії, потім 2-3 місяці тривала ремісія, але стався рецидив і своє лікування знаменитість продовжила за кордоном.

Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я?

Знайомий сім’ї Заворотнюк режисер Анатолій Демідов розповів, що артистка дуже змінилась, не може рухатись і рухати рукою без допомоги, є проблеми з вимовою і зором.

Зараз Анастасія живе в своєму заміському особняку, а повідомлень про покращення її стану немає. В минулому році мовчання перервала старша дочка Заворотнюк Анна:

Хвороба дуже серйозна, важко говорити про цю сторону життя навіть з близькими людьми. Для нас всіх це біль. Ми в неї віримо, вона найсильніша

, – писала дівчина в Інстаграм-блозі.

Де зараз онкоховора Анастасія Заворотнюк та як її здоров’я?

Для шанувальників Заворотнюк є хороша новина — вона повертається на екрани в серіалі “Пристави”, але його зйомки завершились вже давно, ще в 2017 році, коли Анастасії було 46 років., а скоро їй виповниться вже 52.