Олена Кравець пішла з 1+1, а Ольга Фреймут і Сергій Притула – з Нового каналу: перебралися на іншу роботу

На українському телебаченні як і вцілому в Україні за останній рік дуже багато чого змінилося. Деякі популярні ведучі пішли з улюблених проектів і тепер займаються іншими справами.

Олена Кравець

Кравець народилась у Кривому Розі
Олена Кравець

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець після 24 лютого 2022 року виїхала з України на деякий час. За кордоном гумористка приймала участь в благодійних концертах, а коли повернулась додому в Київ, то поставила на паузу свою діяльність в гумористичному жанрі та шоу “Вечірній квартал”. Олена присвятила себе вирішенню проблем зі здоров’ям та втіленню в життя своєї давньої мрії, тепер у неї є авторське шоу на телеканалі “Дім”, яке називається “Тихий вечір з Оленою Кравець”.

Сергій Притула

Образ, у якому Сергій Притула дав інтерв'ю українській телеведучій Маші Єфросиніній
Сергій Притула

Головний волонтер країни Сергій Притула був одним з найпопулярніших українських шоуменів. Без нього неможливо уявити проекти на Новому каналі, але під час повномасштабної війни телеведучий зізнався, що емоційно більше не зможе повернутись до розважального телебачення. Сергій повністю присвятив себе допомозі українським захисникам і благодійним зборам на закупівлю техніки для наших воїнів.

Ольга Фреймут

Що відомо про першого чоловіка Ольги Фреймут, якого вона кинула вагітною
Ольга Фреймут

Ревізор та інспектор Ольга Фреймут стала широко популярною на Новому каналі, але в 2013 році вона пішла працювати на 1+1, залишивши свого співведучого по шоу “Хто зверху?” Сергія Притулу. На її місце прийшла Катерина Варнава, яку потім замінила Леся Нікітюк.

На “Плюсах” Фреймут зайнялась авторським проектом “Інспектор Фреймут”, вже маючи подібний досвід після зйомок програми “Ревізор”. На екранах Ольгу зараз не побачити, тому що телеведуча проживає в Великобританії і працює в газеті.

Також зміни в професійному житті відбулись у актриси і телеведучої Лілії Ребрик, шоумена Володимира Остапчука, Анатолія Анатоліча. Всі вони працювали на каналі ТРК “Україна”, який припинив своє існування літом 2022 року. Ребрик тепер колега Олени Кравець на каналі “Дім”.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.