Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя: сварки з чоловіком, хвороба дітей, операція брата

Відома телеведуча Регіна Тодоренко, яка народилась в Одесі, але живе в росії навіть після повномасштабного вторгнення, поскаржилась на своє важке життя.

Регіна Тодоренко, будучи українкою за походженням, мовчала після подій 24 лютого 2022 року. Телеведуча списувала це на вагітність, вона в той момент виношувала другу дитину, але і після появи дитини на світ зірка не змінила своєї поведінки, а тільки продовжила транслювати в Мережі своє звичне життя в росії з чоловіком-росіянином, співаком Владом Топаловим. В одному з інтерв’ю вона заявила, що у них в шлюбі різні позиції щодо політики, тому вона вирішила взагалі не піднімати цю тему, хоча в Україні у неї багато рідних та друзів.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Тодоренко поскаржилась підписникам, що останні місяці у неї видались особливо важкими. Після народження другого сина телеведуча не йшла в декрет і одразу приступила до роботи, постійно втомлювалась і нічого не встигала.

Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя
Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя

Регіна заявила, що це не в її стилі, скаржитись в Мережі, але іноді треба виговоритись. Вона розповіла, що зараз переживає багато життєвих випробувань — хвороба дітей, операція брата, щоденні втрати близьких та хвилювання за здоров’я друзів.

Х…ві часи, але треба якось справлятись, треба якось жити. У мене немає звички скаржитись в соціальних мережах, тому що негатив завжди породжує негатив, а цього в нашому житті вистачає. Я не зациклююсь на негативі, якщо життя підкидує важкі уроки, одразу стараюсь фокусуватись на вирішенні, інакше не вигрібаю

, – поділилась Тодоренко.

Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя
Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя

Телеведуча нагадала, з якими проблемами зіштовхнулась:

Чи треба нагадати в моєму акаунті, що в світі відбувається пи…ць? Що мої діти захворіли, що у брата сьогодні важка операція, що мій хороший друг, олімпійський чемпіон, повернувся з того світу, але з великими втратами, що кожен день ми когось втрачаємо? Фокусуюсь на позитивному, ціню кожну секунду, вірю, живу стільки, скільки уготовано, навіть якщо все закінчиться завтра, люблю

Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя
Одеситка Регіна Тодоренко поскаржилася на важке життя

Не все добре також і в стосунках з чоловіком. Як виявилось, у Топалова і Тодоренко різні погляди на майбутнє старшого сина.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.