Надя Дорофєєва показала романтичне відео з новим бойфрендом Кацуріним і розізлила Мережу: “Гидко дивитися”

Українська співачка Надя Дорофєєва все частіше публікує фото та відео зі своїм новин бойфрендом Мішею Кацуріним, незважаючи на хейт в Мережі.

Особисте життя Наді Дорофєєвої вже майже рік у всіх на слуху. В березні 2022 року співачка оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Співачка не назвала причину розлучення, але це не довго було таємницею. Зовсім скоро публіка дізналася, що Надя пішла від свого чоловіка до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Таким чином співачка не лише зруйнувала власну сім’ю, а і увела чоловіка у власної подруги, незважаючи на те, що вони мають двох маленьких дітей.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Така поведінка Дорофєєвої викликала бурю хейту в Мережі, тож не дивно, що співачка довгий час ніяк не висвітлювала свої нові стосунки. Втім, з недавніх пір артситка все ж почала час від часу публікувати спільні фото та відео зі своїм новим бойфрендом. Надя навіть випустила спільну пісню з Кацуріним, в якій виправдовувалась за свої вчинки, мотивуючись великим коханням.

А нещодавно співачка оприлюднила романтичне відео з Кацуріним, на якому вони ніжно цілувались. Втім, таке відео викликало негативну реакцію у фоловерів. Користувачі Мережі пишуть, що не вірять в щирість їхніх почуттів.

Ось, декілька коментарів підписників Дорофєєвої:

  • “Не на довго цей союз,щось мені підказує в його не щирості, очі видають”;
  • “Гидко дивитись”;
  • “Не можу спокійно дивитися. Дуже боляче за Дантеса”
  • “Я просто згадала її весілля з Дантесом.Здавалося то на довго. Щасливі були…Х.З. не нам їх судити..”;
  • “Дантес був кращий”.
Надя Дорофєєва показала романтичне відео з новим бойфрендом Кацуріним і розізлила Мережу
Надя Дорофєєва показала романтичне відео з новим бойфрендом Кацуріним і розізлила Мережу

До слова, за іронією долі, колишній чоловік Дорофєєвої Дантес зійшовся з колишньою дружиною Кацуріна Дашею. Тож подружні пари, грубо кажучи, просто поміняли партнерами.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.