Оля Полякова вийшла заміж за олігарха і провела довгу ніч у ванній: мармурова підлога та унітаз за стінкою

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла своїм шанувальникам, як провела цілу ніч у ванній і показала, як їй спалось не в м'якому ліжку.

Оля Полякова після початку повномасштабної війни декілька місяців прожила за кордоном, виїхавши з Києва разом із двома дочками Машею і Алісою, а також своєю мамою. Артистка зробила це заради безпеки, але дуже хотіла назад, і молодша дитина зірки дуже просилась додому до батька. Ольга заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, який на початку їх стосунків був олігархом і фінансував кліпи та кар’єру коханої жінки.

Правда з часом в їх парі годівницею стала Полякова, коли через певні обставини бізнес Вадима прогорів, але співачка з розумінням віднеслась до ситуації і робила те, що могла.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Оля Полякова вийшла заміж за олігарха і провела довгу ніч у ванній

На момент виїзду Олі з дітьми в Європу чоловіку зірки було 59 років і він ще не мав законного права покидати Україну через те, що підлягав під мобілізацію. Вадим записався в тероборону і нікуди не їде навіть зараз, коли йому вже виповнилось 60.

Полякова більшу частину часу зараз проводить також в Києві, займаючись зйомками в різних проектах, їх діти вчаться у Великобританії. Всі труднощі життя в країні під час війни відчуває і знаменитість. В своєму Інстаграм-блозі Полякова вийшла в сторіз сонна з ванни, але у ванній вона не красу наводила, а спала:

Всім привіт, любі мої. Хочу вам показати, де я сьогодні спала, тому що була тривога і я пішла в ванну і вже тут спала до ранку. А як пройшла ваша ніч?

Оля Полякова вийшла заміж за олігарха і провела довгу ніч у ванній
Оля Полякова вийшла заміж за олігарха і провела довгу ніч у ванній

Інтер’єр зіркової ванної сучасний і стриманий, підлога зроблена під чорний мармур, унітаз схований за стінкою, є велике дзеркало і багато місця, томі Олі не склало труднощів облаштувати собі спальне місце у ванній кімнаті.

Нагадаємо, Оля Полякова живе у великому особняку під Києвом на березі річки з великою прибудинковою територією, козячою фермою і сироварнею. Також у зірки є квартира в столиці.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.