Надя Дорофєєва, Лілія Ребрик, Ксенія Мішина сфотографувалися в халатиках: усе так по-домашньому, душевно

Зірки почуваються настільки впевненими у своїй неперевершеності, що не соромляться демонструвати себе навіть без мейкапу і дорогого одягу. Як жи виглядають наші красуні в домашніх умовах?

Лілія Ребрик

Спортсменка і красуня не боїться викладати в мережу власні світлини, зроблені вранці. Тож у підписників Лілії є можливість побачити ведучу очима її благовірного Андрія Дикого. Вдома Ребрик зовсім не така, як на телеекрані – без зачіски, стильного вбрання і макіяжу.

Бузковий халат пасує Лілії Ребрик

З’ясувалося, що і в бузковому халатику, підперезаному тонким паском, мама двох дітей виглядає доволі вишукано. На обличчі немає жодних слідів косметики, а враження таке, неначе молодичка збирається вийти у світ.

Ксенія Мішина

Собака – найкращий друг Ксенії Мішиної

Холостячка дома вбирається у білий пухнастий халатик із капюшоном. А щоб не було самотньо, акторка запрошує до себе на диван улюбленого чотирилапого друга. Тож настрій відразу покращується. Адже тварини самі не знають, що таке депресія, і людям не дають можливості засумувати.

Надя Дорофєєва

Заради Ірини Горової Надя Дорофєєва сама стала до плити

Колишня Дантеса вранці встигла зняти халатик і вбратися в футболку і спортивні штани. А все задля того, щоб почастувати сніданком Ірину Горову. Запропонувала своїй продюсерці відвідати сосиски зі смаженою яєчнею. Багаторічна співпраця призвела до того, що співробітниці перетворилися на справжніх подруг, тож радо спілкуються й поза межами роботи.

Настя Каменських

Настя Каменських згадала про дієту і косметичні процедури

Співачка продемонструвала фанам не лише кілька зайвих кілограмів, але й процес догляду за собою. Вбравшись у білий домашній халатик, загорнувши волосся в рушник і натягнувши на руки маски-рукавички, дружина Потапа сповістила, що збирається повернутися до старих ритуалів. Тож невдовзі побачимо Настю знову стрункою і неперевершеною. А ще Каменських пообіцяла найближчим часом оприлюднити нову пісню.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.