Максим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі: Ліза і Гаррі вже зовсім дорослі

Відомий гуморист Максим Галкін оприлюднив відео зі своїми підрослими дітьми, яке викликало справжній ажіотаж в Мережі. Публіка вражена, наскільки красивими і харизматичними ростуть спадкоємці Алли Пугачової.

Максим Галкін і Алла Пугачова – одна з найбільш обговорюваний пар шоу-бізнесу і в якомусь роді унікальна пара. Навколо них завжди було багато чуток і ніхто не вірив, що ці двоє зможуть побудувати міцну сім’ю, адже Алла Борисівна старша за Максима на 27 років. Втім, подружжя разом вже 20 років і всі ці роки вони транслюють любов та взаємоповагу один до одного. Вони не лише заключили шлюб перед законом, але і перед Богом, обвінчавшись в храмі. А у 2013 році з допомогою сурогатного материнства на світ з’явилися діти Пугачової і Галкіна – двійнята Ліза і Гаррі.

Як виглядають діти Галкіна і Пугачової

Зараз двійнятам вже 9 років і вони ростуть неймовірно розумними, талановитими і харизматичними дітьми. Максим Галкін часто показує їх у своєму Інстаграм-блозі, дивуючи знаннями та вміннями двійнят. Так, у свої 9 років Ліза та Гаррі знають декілька іноземних мов, грають на музичних інструментах, талановито співають та танцюють.

Нещодавно гуморист оприлюднив свіже відео за участю своїх дітей, яке знімала Алла Пугачова. На відео Ліза та Гаррі намагаються відтворити відомий трюк з перекиданням пляшок з водою. Пляшки потрібно перекинути так, щоб вони рівно приземлилися на підлогу. У дівчинки не вдалося це зробити, тоді Гаррі вирішив показати свою майстерність і повторив трюк з першого разу. Радості двійнят не було меж, вони були самі здивовані, що у Гаррі це вдалося.

На жаль, сама Примадонна залишилася за кадром, проте її коментарі можна почути у відео.

Нагадаємо, Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми вже майже рік проживають в Ізраїлі. Туди вони переїхали після початку повномасштабної війни в України. Подружжя засудили дії російської влади і назавжди покину країну-терористку.