Ексучасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей показала своє весілля, а Топольський і тут зганьбився: “Під каблуком”

Українська актриса та колишня учасниця популярного реаліті-шоу Холостяк-12 на честь Дня всіх закоханих поділилась романтичною фотографією з власного весілля

Відома українська актриса та ексучасниця Холостяка-12 після невдалого для себе завершення телепроєкту про кохання таки змогла знайти кохання всього свого життя. Відносно нещодавно Вікторія Варлей повідомила, що вийшла заміж, а на честь Дня святого Валентина продемонструвала фотографію з власного весілля.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська актриса опублікувала знімок, на якому позує зі своїм коханим чоловіком Петром у весільному вбранні. Зіркова пара позувала на одній з вулиць американського міста, щасливими очима дивлячись у камеру. Незвичайна поза, яку для фото обрала Вікторія Варлей, вдало демонструвала по-чудовому нестандартний характер актриси.

Вікторія Варлей замилувала мережу романтичною фотографією зі своїм чоловіком
Вікторія Варлей замилувала мережу романтичною фотографією зі своїм чоловіком

В описі до нового допису знаменитість залишила вірш Ліни Костенко про кохання, а також поділилась з шанувальниками відвертостями про таке чудове й велике почуття, якому присвячений сьогоднішній день.

Як класно навчитись любити себе, але велике щастя розділити цю любов з коханим! Любіть один одного, довіряйте і підтримуйте. Також не забувайте говорити слова любові своїм рідним не тільки в день всіх закоханих, а кожного дня

– залишила в описі до свого нового фото Вікторія Варлей.

Хоча коментарі під новим дописом Вікторії Варлей були буквально “завалені” компліментами та побажаннями щасливого сімейного життя, Алекс Топольський встиг “відзначитись”. Так, чоловік, судячи з невтішної реакції підписників, невдало пожартував, зазначивши, що чоловік української актриси “під каблуком”.

Алекс Топольський пожартував у коментарях до нового фото Варлей
Алекс Топольський пожартував у коментарях до нового фото Варлей

Ймовірно, чоловіка зачепило невдоволення деяких з шанувальників Вікторії Варлей, тому він вступив у дискусію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.