Ксенія Мішина показала чоловіка, з яким провела день закоханих: вечеря при свічках і танці під живу музику

Відома українська акторка Ксенія Мішина провела день всіх закоханих не наодинці. Жінка показала, що в її житті є чоловік, якого вона безмежно кохає.

Ксенія Мішина – відома українська акторка, яка здобула особливу популярність після участі в романтичному шоу “Холостячка”. Там українська красуня намагалася знайти своє щастя серед 15 претендентів на її серце. У фіналі шоу Ксенія обрала шоумена Олександра Еллерта, в якого по-справжньому закохалася. Після закінчення проєкту Мішина і Еллерт відразу почали жити разом і планувати спільне майбутнє. Втім, через рік пара розсталася.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розсталися через рік після закінчення шоу

Зараз Ксенія Мішина самотня. Вона не приховує, що має багато залицяльників, але справжнє кохання вона наразі віднайти не може.

Незважаючи на відсутність пари, Ксенія Мішина провела день всіх закоханих не на самоті. Акторка влаштувалася справжнє романтичне побачення зі своїм сином Платоном. У Інстаграм-сторіс Ксенія показала кадри з романтичної вечері у ресторані, а також танці з сином під живу музику.

Ксенія Мішина показала чоловіка, з яким провела день закоханих
Ксенія Мішина показала чоловіка, з яким провела день закоханих

Нагадаємо, Ксенія Мішина народила сина 10 років тому. Тоді дівчина була студенткою і крутила роман із старшим за себе бізнесменом, який був ще й одруженим. Коли Ксенія завагітніла, чоловік почав все частіше поводити себе агресивно і навіть дозволяв собі піднімати на дівчину руку. Тоді Мішина розірвала ці стосунки і поїхала в Крим до батьків. Після народження сина, Ксенія вирішила повернутися в столицю і побудувати акторську кар’єру. Поки жінка не стала на ноги, її сина виховували її батьки.

Як виглядає син Ксенії Мішини

Зараз Ксенія Мішина зізнається, що батько Платона не бере жодної участі у вихованні сина і навіть не спілкується з ним. Акторка розповідає, що сама проти спілкування сина з батьком, адже вважає, що чоловік шкодить ментальному здоров’ю дитини.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.