Як виглядають усі 3 чоловіка Ані Лорак: старий продюсер, турецький красень та енергетичний цілитель (ФОТО)

Відома українська співачка Ані Лорак нещодавно представила публіці нового коханого вперше після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Її новий обранець відрізняється екзотичною зовнішністю.

Ані Лорак з юності не має відбою від чоловіків. Її перші серйозні стосунки почались на початку кар’єри з продюсером Юрієм Фальосою. Не зважаючи на велику різницю в віці, вони багато років жили в цивільному шлюбі і не приховували своїх відносин. До одруження вони не дійшли, як виявилось, Лорак не відчувала повної взаємності від коханого, він був зацікавлений в ній як в музичному проекті. Тому після 10 років разом співачка пішла від обранця.

Перший чоловік Ані Лорак Юрій Фальоса

Наступним коханням зірки став турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. Вони познайомились в Туреччині, в готелі де Лорак зупинилась. Курортний роман був настільки серйозним, що в 2009 році Ані та Мурат одружились. В шлюбі у пари народилась дочка Софія, її хрещеними батьками стали артист Філіп Кіркоров і депутатка Верховної Ради Ірина Бережна.

Стосунки між Лорак і Налчаджиоглу похитнулись, коли чоловік зрадив зірковій дружині. Артистка це не коментувала, поки не розлучилась з ним в 2019 році і тільки пізніше розповіла, що їй важко далось це розставання.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу

Нещодавно вперше після офіційного розлучення з Муратом Ані Лорак представила нового коханого. Це сталось 14 лютого, на День закоханих. В своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала декілька знімків з обранцем не європейської зовнішності та зізналась йому в коханні.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Ним став Ісаак Віджраку, який позиціонує себе як шаманський та енергетичний цілитель, майстер медитації і йоги з Ібіці.

Також між Муратом і Ісааком Лорак крутила роман з молодим саунд-продюсером Єгором Глібом, але пара невдовзі розпалася.