Найстрункіші та найпишніші зірки України: скільки важать Дорофєєва, Могилевська, Аlyona Аlyona та інші

Для відомих людей їхня фізична форма та фігура має велике значення, адже вони завжди під прицілом фотокамер. Втім, не всі знаменитості мають ідеальну фігуру. Хто з українських зірок найхудіший, а хто найпишніший, читайте далі в матеріалі.

Останні роки у світі шириться бодіпозитив – рух, який вчить любити і приймати себе з будь-якою вагою. Моделями тепер можуть буди не лише худорляві жінки, знаменитості теж дозволяють собі мати зайві кілограми. Головне, аби ви подобались самі собі і відчували себе комфортно.

Скільки ж важать українські зірки?

Надя Дорофєєва – 48 кг

Скільки важить Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва при зрості 168 см важить 48 кілограмів. Вона завжди була тендітною і худорлявою. Співачка зізнається, що її навіть дражнили у шкільні роки за те, що вона була занадто худою. Втім, вже в дорослому віці Надя сприйняла своє тіло таким, яким воно є.

Тіна Кароль – 53 кг

Скільки важить Тіна Кароль

Тіна Кароль із тих жінок, які все життя сидять на дієтах і борються із зайвими кілограмами. Зріст співачки 168 см і довгий час Тіна важила 58 кілограмів. Втім, за останній рік співачка помітна схудла. Нещодавно Кароль похвалилася результатами зниження ваги і зазначила, що наразі важить 53 кілограми.

Катя Осадча – 63 кг

Катерина Осадча поділилась зі своїми підписниками милим фото з дитинства
Скільки важить Катя Осадча

Катя Осадча – в минуло модель, тож має модельні параметри. Зріст телеведучої – 180 см, а вага – 63 кг.

Настя Каменських – 67 кг

Каменських показала фігуру в шкіряному наряді
Скільки важить Настя Каменських

Співачка Настя Каменських відома своїми пишними формами. Артистка весь час то худне, то гладшає. В середньому при зрості 174 см Настя важить 67 кг.

Наталія Могилевська – 73 кг

Наталія Могилевська засвітила інтер'єр свого нового будинку
Скільки важить Наталія Могилевська

Наталія Могилевська має схильність до набору ваги. В останні роки співачка помітно погладшала. Зараз при зрості 162 см Наталія важить 73 кг.

Аlyona Аlyona – 127 кг

Alyona Alyona повідомила про проблеми зі здоров'ям
Скільки важить Alyona Alyona

Співачка Альона Альона має пишні форми і не соромиться цього. При зрості 165 см дівчина важить 127 кг.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.