Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого українського захисника, який був її прихильником

Українська співачка Надя Дорофєєва взяла участь в присвоєнні звання підполковника посмертно бійцю, який за життя був її прихильником. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Співачка Надя Дорофєєва виконала мрію українського бійця 72-ї бригади Андрія Верхогляда, який загинув в червні 2022 року, боронячи країну. Чоловік був прихильником співачки і жартував, що мріє про те, що колись саме вона вручить йому погони підполковника. Мрія бійця збулась, але не так, як хотілося б. Про те, як співачка виконала волю українського захисника, розповідає ТСН.

Андрій Верхогляд був командирем піходинців 72-ї бригади. Дружина Андрія пригадує, як чоловік їй розповідав про незвичну прикмету перед боєм. Так, військовий жартував, що перед боєм він завжди дивився кліп Дорофєєвої на пісню “Горить” і тоді бій був вдалим.

Андрій Верхогляд загинув в червні 2022 року, втім, лише у січні йому присвоїли звання підполковника. Посмертно. Родина Андрія пам’ятала про ту дивну мрію свого героя, щоб погони йому вручала саме українська співачка Надя Дорофєєва. Рідні зв’язалися з артисткою навіть не розраховуючи на згоду з її боку, але співачка їм не відмовила. Надя приїхала до рідного містечка Андрія Звягель і взяла участь і присвоєнню бійцю звання підполковника.

Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого українського захисника, який був її прихильником
Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого українського захисника, який був її прихильником

Нагадаємо, нещодавно Надя Дорофєєва, Сергій Бабкін, Велбой та інші музиканти та шоумени влаштували благодійний концерт “Музика війни” та зібрали 200 тисяч гривень на авто для ЗСУ.

Наразі всі артисти намагаються робити все від себе можливе, щоб допомогти українській армії та постраждалим у війні людям. Знаменитості дають концерти, збираючи гроші на ЗСУ, хтось активно волонтерить, а хтось навіть воює на фронті. Серед тих, хто передав для армії найбільше коштів – гурт “Океан Ельзи”. Їм вдалося зібрати, гастролюючи по Європі, 19 млн гривень. Всі ці кошти були розділені на потреби України.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.