Вдова Олега Табакова Марина Зудіна вибачилася перед українцями через Ольгу Сумську: “Пробачте!”

Відома російська актриса кіно і театру Марина Зудіна через свою українську колегу по цеху Ольгу Сумську принесла вибачення перед всіма українцями.

Ольга Сумська з початку повномасштабного російського вторгнення дуже активно висвітлює події в Україні в своєму Інстаграм-блозі, показує, з чим тепер кожний день стикаються українці та дуже важко переживає розлуку зі старшою дочкою Антоніною Паперною, яка давно живе і працює в росії і через це не може відкрито підтримати батьківщину.

Через мовчазну позицію Тоні критикували її зіркову матір Ольгу Сумську, яка неодноразово намагалась виправдати доньку. Актриса не може стримати сліз, коли в інтерв’ю говорить про онуків, яким по телефону читає українські казки, а з дочкою на тему війни спілкується дуже обережно через прослуховування дзвінків.

Ольга Сумська та її дочка Тоня Паперна
Ольга Сумська та її дочка Тоня Паперна

Не зважаючи на сімейну драму, Ольга Сумська не залишається байдужою до чужого нещастя. На День Святого Валентина 14 лютого актриса відвідала родину з села Мощун в Бучанському районі, яка в березні 2022 року втратила все. Сумська поширила їх історію, щоб всі бажаючі могли їм допомогти:

Це зворушливе фото дає надію, що все буде добре! Світлана і її чарівні доці повернуться до свого рідного дому!

В коментарях до цієї публікації несподівано відписалась російська актриса і вдова Олега Табакова Марина Зудіна. Вона як росіянка принесла вибачення перед українцями:

Пробачте!!!

Вдова Олега Табакова Марина Зудіна вибачилася перед українцями через Ольгу Сумську
Вдова Олега Табакова Марина Зудіна вибачилася перед українцями через Ольгу Сумську

Нагадаємо, в російському шоу-бізнесі не так багато знаменитостей, які стали на бік добра і підтримали Україну, але серед них є дуже впливові та популярні – Максим Галкін і Алла Пугачова, Андрій Макаревич, Катерина Варнава, Олексій Панін, Лія Ахеджакова, Леонід Агутін, Анжеліка Варум, Марія Машкова.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.