У Віктора Павліка і Катерини Репяхової буде дівчинка: “Обираємо з чоловіком ім’я для нашої доньки”

Відомий український співак Віктор Павлік та його молода дружина-блогерка Катерина Репяхова поділилися, як обирають ім'я для їх майбутньої доньки.

Віктор Павлік в свої 57 років переживає другу молодість завдяки шлюбу з 28-річною блогеркою Катею Репяховою. Півтора роки назад у зіркового подружжя народився син Михайлик, з яким вони багато подорожують по Україні і за кордоном. Зараз Віктор і Катерина відпочивають в Буковелі. Молода дружина артиста ділиться кадрами з відпочинку і показує, як вони проводять там час.

Зірки люблять кататися на лижах і смачно поїсти. Під час ласування грибною юшкою між чоловіком і дружиною зав’язалася розмова про ім’я для майбутньої дочки, але Катя відмітила, що вони обирають ім’я заздалегідь, попередивши всі питання про другу вагітність.

Обираємо з чоловіком ім’я для нашої доньки. Я в нього питаю – “Як тобі ім’я Стефанія?” А він що мені каже? “Стефцю, Стефцю, ти бараболю вже викупила, Стефцю?”

, – сказали вони в кадрі.

Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім’я для доньки

Здається, Віктору Павліку не дуже сподобалось ім’я, яке обрала Катерина. Раніше дівчина ділилась з підписниками, що мріє назвати дівчинку Любов’ю, а ім’я для сина вона вибрала задовго до зустрічі з артистом. Репяхова була давньою прихильницею шансоньє Михайла Круга. Любов до його пісень блогерці привив батько, в підлітковому віці дівчина навіть відвідувала могилу Круга, але зараз вона не слухає російську музику в повністю перейшла на українську мову.

Віктор Павлік та його молода дружина обирають ім’я для доньки

Нагадаємо, в попередніх шлюбах у Віктора Павліка народилось троє дітей. Старший син Олександр пішов по його стопах і став музикантом, дочка Христина, вона непублічна особистість, а також у зірки був син Павло, який в 2020 році помер від раку. Репяхова вперше стала матір’ю з Павліком, але планує в майбутньому народити ще дівчинку.