Розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе: екс-віагрянка зняла обручку і заявила про кінець

Про проблеми в шлюбі Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе говорять вже майже рік. З тих пір, як вони переїхали з росії після подій 24 лютого 2022 року.

Багато років брати Меладзе займали важливе місце на російській естраді. Публіка любила і їх дружин, екс-віагрянок Альбіну Джанабаєву та Віру Брежнєву. 2022 рік став поворотним для артистів. Брежнєва відкрито підтримала Україну, засудивши російське вторгнення, Валерій Меладзе закликав зупинити війну, а Костянтин Меладзе в день 24 лютого виклав в своєму Інстаграм-блозі чорний квадрат, але гучних заяв не робив.

Це стало причиною появи чуток про розлучення композитора і співачки, однак вони не підтверджували цю інформацію. Не зважаючи на відсутність коментарів щодо шлюбу, екс-віагрянку нещодавно помітили без обручки на пальці, через що публіка ще більше впевнилась в тому, що Меладзе і Брежнєва більше не разом.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва могли таємно розлучитися

Віра не звертає уваги на обговорення її особистого життя, займається благодійністю, виступає і намагається проживати кожен день з користю і щасливо, але її втому дуже видно на обличчі.

Зйомка закінчена

, – написала співачка під фото з гримерної.

Натяк на розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе
Натяк на розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе

Шанувальники звикли бачити Віру Брежнєву з сяючою усмішкою, в розкішних сукнях. з макіяжем і зачіскою, але на цьому знімку в Інстаграм-блозі артистка мало на себе схожа.

Нагадаємо, роман Брежнєвої і Меладзе розпочався, коли композитор був одружений на першій дружині Яні Сумм, однак чоловік не зміг встояти перед чарами молодої співачки і почав жити подвійним життям. В 2015 році вони з зірковою коханкою таємно одружились. Від першого шлюбу у Костянтина Меладзе троє дітей, а Брежнєва виховала двох дочок від двох попередніх чоловіків, разом батьками пара не стала.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.