44-річна Ані Лорак вдруге стане мамою і знову з чоловіком-іноземцем: іншого вибору немає

Відома українська співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну, нещодавно представила нового коханого. Ним став чоловік-іноземець, на цей раз іспанець.

В 2019 році Ані Лорак розлучилась з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Вона з тих пір не представляла публіці нових чоловіків, адже відносини не були серйозними, але зараз вона схоже будує міцні стосунки з обранцем, в якого закохалася.

На день закоханих 14 лютого 2023 року співачка вирішила представити фанатам нового коханого, опублікувавши декілька знімків з тренером йоги, який позиціонує себе як творця позитивної карми, енергетичного цілителя і майстра медитації. Його звуть Ісаак Віджраку, він іспанець, але живе на Ібіці. Ймовірно, Лорак вже не живе в росії, але продовжує свою музичну кар’єру на російській сцені з російськомовними піснями.

44-річна Ані Лорак вдруге стане мамою і знову з чоловіком-іноземцем
44-річна Ані Лорак вдруге стане мамою і знову з чоловіком-іноземцем

Публіка неоднозначно відреагувала на вибір знаменитості. Користувачі Мережі відмітили, що Лорак чомусь тягне тільки на іноземців, хоча першим чоловіком зірки був український музичний продюсер Юрій Фальоса, але і тут був нюанс – він був старший на 17 років.

На сторінці Ісаака в Інстаграм-блозі знайшлись фото з дитиною. Виходить, що Ані Лорак знову стане мамою-мачухою.

Досвід в материнстві у артистки є, вона народила дочку Софію в шлюбі з Муратом Налчаджиоглу, яку забрала до себе після розлучення. Дівчинка виросла в розкоші, вона не боїться уваги і вже не раз виходила з зірковою матір’ю на сцену.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
44-річна Ані Лорак вдруге стане мамою і знову з чоловіком-іноземцем

Нагадаємо, екс-чоловік Ані Лорак Мурат першим завів серйозні стосунки після розриву. Він зробив нареченою свою нову кохану, 26-річну візажистку Лілію і також прийняв її дитину від іншого чоловіка, пара живе разом і готується до весілля. На якій стадії відносини Ані Лорак з тренером йоги – ще невідомо, адже якийсь час вона їх приховувала.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.