Актори “Дизель Шоу”, які проміняли честь на гроші: Марина Грицук, Сергій Писаренко, Євген Нікішин

Герої нашої сьогоднішньої статті останні роки працювали на українському телебаченні. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні, вони обрали працювати в країні-агресорці.

Сергія Писаренка, Євгена Нікішина та Марину Грицук українська публіка дуже добре знає, адже з 2019 року всі вони були учасниками “Дизель студіо”. Писаренко та Нікішин мають російське громадянство, А Грицук – білоруське. Після початку повномасштабної війни в Україні, всі ці троє акторів своїм мовчання підтримали російську агресію, тож їх виключили з команди “Дизель шоу”. Втім, Писаренко, Нікішин і Грицук не розгубилися і вже активно працюють у росії.

Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші

Так, нещодавно стало відомо, що Марина Грицук стала телеведучою на російському каналі “ТНТ” в Білорусі. Цікаво, що сама Марина пережила окупацію. Жінка була 17 днів без зв’язку та комунікацій в одному з окупованих містечок на Київщині. Не зважаючи на це, Грицук відкрито не засудила російську агресію та геноцид українців, а почала будувати кар’єру у Білорусі.

Актори Дизель Шоу, які проміняли честь на гроші

До речі, Сергій Писаренко теж постраждав від рук російської армії. Так, весною 2022 році актор у соціальних мережах розповів, що його будинок на Київщині зруйнований. При цьому чоловік дуже обережно говорив на цю тему і навіть не сказав, хто саме винен у тому, що він залишився без даху над головою.

Нагадаємо, серед зірок, родом з України, є багато тих, які вже рік замовчують війну, адже не хочуть втрачати роботу у росії. Серед таких знаменитостей – співачка Ані Лорак, Марув, Наташа Корольова, Анна Сєдокова та інші. Втім, є і ті знаменитості, які маючи російське громадянство, вчинили по совісті і засудили російську агресію. Так, виступили проти війни і покинули росію такі артисти: Алла Пугачова, Максим Галкін, Земфіра, співачка Монеточка та інші.