Колишня дружина Остапчука Горняк прокоментувала його одруження з 22-річною журналісткою: “Бажаю щастя”

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відреагувала на інформацію про те, що її колишній знову одружився. Жінка побажала шоумену щастя.

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк влітку 2022 року. Втім, в холостяках чоловік не засидівся. 22 лютого 2023 року Остапчук оформив шлюб з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Такі висновки були зроблені після того, як Остапчук і Полтавська у своїх Інстаграм-блогах опублікували однакові фото з документ-сервісу “Готово”, де реєструють шлюби всього за 1 добу. Катерина ще й всім подякувала за привітання. Очевидно, що закохані оформили шлюб.

Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк вирішила прокоментувати одруження екс-чоловіка, оскільки її засипали питаннями користувачі Мережі. Христина запевняє, що бажає колишньому чоловіку лише щастя.

Я від душі бажаю йому щастя. Я це завжди казала і буду повторювати: я ніколи не бажала і не буду бажати нікому нічого поганого. Життя продовжується, тож давайте жити його тут, а не в минулому

, – написала Горняк в своєму Інстаграм-блозі.

Колишня дружина Остапчука Горняк прокоментувала його одруження з 22-річною журналісткою

Варто відзначити, що в Мережі вже давно вважають, що саме 22-річна Катя Полтавська стала причиною розлучення Остапчука і Горняк. Річ у тім, що шоумен почав жити з Катею буквально відразу, як розлучився. Фоловери вважають, що Остапчук не міг так швидко знайти заміну колишній дружині, хіба що, якщо ця заміна була вже давно.

До слова, після розлучення ні Остапчук, ні Горняк не дали жодного коментаря щодо причини розбрату. Христина лише відповідає, що не збирається виносити брудну білизну на публіку і не буде обговорювати колишнього в інтерв’ю.