Актори “Дизель Шоу” показали свій вечір 23.02.2022 за п’ять годин “до”: Вікторія Булітко, Яна Глущенко та інші

Сьогоднішній день – сповнений неприємними спогадами про те, як перевернулось все життя. Актриса з "Дизель Шоу" Яна Глущенко пригадала, як з колегами провела останній вечір перед повномасштабною війною

24 лютого 2022 року – ще одна трагічна дата в українській історії. Цього дня життя всіх українців перевернулось з ніг на голову, а кожен усвідомив, що нічого вже не буде так, як раніше. Жіноча половина популярного гумористичного проєкту “Дизель Шоу” пригадала останній день перед початком повномасштабного вторгнення.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Яна Глущенко, популярна українська актриса, опублікувала відео зі своїми колегами – Вікторією Булітко та Юлією Мотрук. Зірки позують в традиційному українському вбранні перед дзеркалом. Саме в цьому одязі актриси провели останній перед повномасштабною війною гумористичний концерт.

Яна Глущенко показала миле відео зі своїми колегами з Дизель Шоу

Відома українська гумористка та актриса з “Дизель Шоу” Вікторія Булітко також пригадала останні години перед початком повномасштабної війни. Зірка, як і всі її колеги, виступала на сцені й навіть підозрювати не могла, що о 5-й ранку життя зміниться безповоротно.

Втім, додала артистка, вона постійно стежила за новинами й кожну вільну хвилинку проводила за лаштунками, переглядаючи стрічку в телефоні. Вікторія Булітко зізналась, що останнє фото перед 24 лютого зробила зі своїм колегою Єгором Крутоголовим.

Вікторія Булітко пригадала останній день перед повномасштабною війною
Булітко з Крутоголовим за лічені години до початку наступу

До слова, Юлія Мотрук з “Дизель Шоу” також пригадала останні дні перед початком повномасштабного вторгнення. Знаменитість зізналась, що рік тому вона навіть не підозрювала, що почне розмовляти рідною мовою в побуті, а життя було спокійним і безтурботним. Разом з командою “Дизель Шоу” вони виступали в Україні з концертами – 22 та 23 лютого артисти виходили з концертом на сцену.

Юлія Мотрук пригадала, як провела 22 та 23 лютого

Зірка також зізналась, що після виступу вона навіть не встигла виспатись – щойно повернулась додому, одразу почалась повномасштабна війна.