facebook

Катя Осадча зворушливо привітала маму з днем народження і показала її фото: “Молода і гарна”

Відома українська телеведуча Катя Осадча зворушливо привітала маму з днем народження і показала спільне фото. Анна Павлівна виглядає, наче старша сестра своєї доньки.

27 лютого день народження відзначає мама Каті Осадчі. В цей день ведуча програми “Світське життя” зворушливо привітала маму в своєму Інстаграм-блозі. Катя оприлюднила спільне фото з іменинницею та написала теплі слова привітання.

З Днем народження, мама!!!
Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед.
Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама, цей рік не виключення. Сподіваюсь, що цей ген в мене є .
Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею.
Будь щасливою і такою ж красивою.
Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом!

, – написала Осадча.

Користувачі Мережі долучилися до привітань в коментарях і відмітили, що мама Осадчої виглядає дуже молодо і гарно.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Здоров’я вашій матусі! Яка вона у вас молода й гарна.”;
  • “Мама гарно виглядає”;
  • “Вітаємо мамочку красуню. Будьте всі щасливі у мирній Україні”;
  • “У Вас дуже гарна мама”;
  • “Щирі вітання, мама красуня!”.

Варто відзначити, що дійсно Анна Павлівна виглядає набагато молодше свого віку. Жінці вже за 60, але на її обличчі майже немає зморшок, а тіло підтягнуте та струнке.

Осадча раніше розповідала, що інколи її старшого сина, 19-річного Іллю, вважають сином її мами, адже вона виглядає досить молодо. За словами Осадчої, її мама займається йогою, малюванням, а також доглядає за великою родиною. Тож сама Катя мріє у свої 60 виглядати так, як зараз виглядає її мама.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.