Молодий і вродливий з МастерШеф: Полякова відвідала прем’єру фільму не з чоловіком, а з усміхненим красунчиком

Головна суперблондинка країни Оля Полякова відвідала прем'єрний показ екранізації "Лісової пісні" Лесі Українки без свого чоловіка Вадима Буряковського

Нещодавно в українській столиці, місті Київ, відбулась прем’єра екранізації легендарної драми-феєрії Лесі Українки “Лісова пісня”. У кінотеатрі “Оскар” вчора, 2 березня 2023 року, презентували анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня”. Гостями події стало чимало представників українського шоубізнесу, серед яких – Оля Полякова.

Відома українська співачка прийшла на кінопрем’єру у доволі стильному вбранні. Для виходу у світ знаменитість обрала лаконічну чорну сукню цікавого крою. Високий комір у поєднанні з незвичайним вирізом у районі бюста та живота зробив наряд дійсно приголомшливим. Родзинка цієї сукні – вставки з сітки на рукавах і на нижній частині плаття.

Оля Полякова вразила стильним вбранням на прем'єрі екранізації твору Лесі Українки
Оля Полякова вразила стильним вбранням на прем’єрі екранізації твору Лесі Українки

Основною “фішкою” образу відомої української співачки стала саме сукня, тому зі взуттям чи аксесуарами знаменитість вирішила не експериментувати. Взула Оля Полякова симпатичні повсякденні кросівки сіро-білого кольору, а волосся залишила розпущеним. На обличчі знаменитості не було вечірнього макіяжу – лише акуратні стрілки, які підкреслили красиві очі артистки.

На прем’єру анімаційного фільму навідалась не лише суперблондинка. Так, на кількох фотографіях з відомою українською артисткою позувала Анна Трінчер, актриса та співачка. Молода українська зірка також одяглась доволі стильно – чорний боді дівчина доповнила стриманим кольє та піджаком кольору хакі.

Крім Анни Трінчер Оля Полякова “засвітилась” у компанії Влада Міцкевича, зірки популярного українського кулінарного шоу “МастерШеф”. Один з найвідоміших кулінарів України обіймав свою колегу та яскраво усміхався на камеру. Схоже, знаменитості дійсно приємно відвідати прем’єру анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня” у такій компанії.

Оля Полякова з Владом Міцкевичем та Анною Трінчер
Оля Полякова з Владом Міцкевичем та Анною Трінчер

Варто нагадати, що Оля Полякова та Влад Міцкевич тепер стали ще ближчими. Зірковий дует став ведучим програми “Він готує, вона керує”, основна тема якого – випробування взаємин між чоловіком і жінкою кухнею. Перший випуск майбутнього шоу вийде 20 березня на каналі “ТЕТ”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.