Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває: “Щоб у сина було майбутнє”

Катерина Репяхова - відома українська блогерка, яка вийшла заміж за співака Віктора Павліка і народила йому сина. Вона зізналася, що навіть у шлюбі із зіркою працює на трьох роботах.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто спілкується зі своїми підписниками в Інстаграм-блозі та відповідає на їх питання. Вона стає все більш популярною і тому збільшується кількість критики. Зазвичай Катя спокійно ставиться до хейтерів, але на цей раз дівчина не стрималась.

Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває

Їй в Мережі дорікнули, що вона скинула маленького сина на свою матір і живе у своє задоволення. Репяхова не промовчала:

А в мене три роботи, щоб у сина було майбутнє. І якість спілкування з дитиною – це не про кількість проведених годин поруч

Фанати блогерки також її підтримали, сказавши, що були б щасливі, якби їх мами були поряд і могли допомогти з дітьми, тоді був би час хоч трохи відпочити. Це зрозуміє тільки людина з дитиною. Катерина подякувала за підтримку, але зазначила:

Якби то я відпочивала. Коли я не з дитиною, я працюю

Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває

Також Репяхова розлютилась через коментарі, що їй доводиться стільки працювати, тому що ніби то Віктор Павлік не може забезпечити їх з сином. Дружина артиста заявила, що чоловік заробляє в рази більше за неї і ще допомагає дітям від інших шлюбів та донатить на допомогу українцям і ЗСУ.

Катя відмітила, що її мета – заробляти не менше, ніж коханий, але поки що справи такі.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова відповіла, хто більше заробляє

Нагадаємо, Віктор Павлік одружився на Катерині Репяховій в 2020 році після декількох років таємних стосунків, у них підростає маленький син Михасик. Їх роман закрутився, коли артист був в шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Їм не вдалось розлучитися мирно, дійшло до публічних сварок і позовів у суд від Репяхової до Созаєвої – Лариса в Мережі образливо відгукувалась про коханку екс-чоловіка і вона це просто так не залишила.