Народила сина, від якого відмовився батько: як зараз живе зірка серіалу “Бідна Настя” Олена Корікова

Російська акторка Олена Корікова стала успішною після ролі в серіалі "Бідна Настя". В її житті було і хороше, і погане, але сильний характер допоміг їй пережити все.

Олена Корікова народилась в 1972 році. Її батьки розлучилися, коли майбутня зірка була маленька. До другого класу вона жила в селі з бабусею, а пізніше з матір’ю переїхала в Ростов. З майбутньою кар’єрою визначилася випадково, побачивши об’яву в газеті про набір акторів в міський драмтеатр. Олена пройшла кастинг.

Як склалося життя зірки серіалу Бідна Настя Олени Корікової
Як склалося життя зірки серіалу Бідна Настя Олени Корікової

В дитинстві Корікова не спілкувалась з батьком та зустрілася з ним вже дорослою. У нього з’явилась інша сім’я, але він подарував зірковій дочці квартиру в столиці.

В 1998 році Олена перебралась в Америку, спробувала себе в ролі моделі, а після повернення почала працювати на сцені театру. В 2005 році вона стала всенародною зіркою після виходу серіалу “Бідна Настя”.

Як склалося життя зірки серіалу Бідна Настя Олени Корікової
Як склалося життя зірки серіалу Бідна Настя Олени Корікової

Особисте життя Корікової так само насичене, як і кар’єру. Першим коханням актриси став Дмитро Рощин, але її матері не сподобалась обраниця сина. Дізнавшись про вагітність Олени, чоловік зробив їй пропозицію, однак після втручань матері весілля не відбулося, він кинув актрису і не прийняв сина Арсенія, який народився вже після розставання.

Пізніше зірка вийшла заміж за письменника Дмитра Ліпскерова, шлюб протривав два роки. З третім чоловіком, режисером і оператором Максимом Осадчим, Корікова емігрувала в США. Вони були разом 10 років, не раз розходились і сходились. Осадчий замінив Арсенію батька, хоче хлопчик носить прізвище матері – Коріков.

Олена Корікова і Максим Осадчий
Олена Корікова і Максим Осадчий

Зараз сину Олени Корікової 29 років. Зірка серіалу “Бідна Настя” розповідала, що в дитинстві хлопчик мріяв про кар’єру співака і актора-коміка. В 13 він навіть зіграв разом з мамою в серіалі “Капітанські діти”, але схоже відмовився від акторства.

Син Олени Корікової Арсеній
Син Олени Корікової Арсеній

Як і Арсеній, Олена уникає публічності, живе в своєму будинку в Чорногорії та лише іноді нагадує шанувальникам про себе рідкісними фото в Інстаграм-блозі. Зараз вона відійшла від кінематографу і театральних постановок, зірка занялась дизайном інтер’єру.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.