Ілона Гвоздьова, Оля Полякова та Маша Єфросиніна розповіли, чому забезпечують своїх чоловіків: зірки-годівниці

Українські зірки-красуні розповіли, чи може стати причиною розлучення те, що чоловік в парі заробляє менше жінки. Ілона Гвоздьова, Оля Полякова і Маша Єфросиніна пережили такий досвід.

Оля Полякова

Полякова зізналась, чи готова розлучитись з чоловіком
Оля Полякова розорила свого чоловіка

Суперблондинка вийшла заміж за мільйонера Вадима Буряковського і тривалий час купалася в грошах, подарунках та розкоші. Полякова зізнавалась, що їй подобалось таке життя, бо вона отримувала все, що хотіла – від коштовностей, брендового одягу і аксесуарів до квартири.

В один момент бізнес Вадима перестав бути прибутковим і в родині зірки настали важкі часи. Оля зробила зі свого коханого мільйонера – просто хорошу людину без грошей. Щоб розкрутитися як артистка, Полякова влізла у великі борги, але кар’єра злетіла і вона стала забезпечувати сім’ю та навіть дорікала йому, що заробляє більше. Однак розлучатися вони не збираються і вміють знаходити компроміс.

Ілона Гвоздьова

Чоловік Ілони Гвоздьової втратив роботу
Чоловік Ілони Гвоздьової втратив роботу

Відома танцюристка Ілона Гвоздьова нещодавно зізналась, що її чоловік Іван Хомячук зараз не працює. Вони продовжують будівництво сімейного будинку і тому Ілона береться за будь-яку можливість заробити.

Я знаходжу роботу, я викладаю дітям, їжджу в університет, на якісь дитячі майстер-класи. Коротше кажучи, я роблю все, де до цього я, можливо, навіть не працювала. Я хапаюся за найменшу можливість

, – розповідала Гвоздьова Аліні Доротюк.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна заробляє більше свого чоловіка Тимура Хромаєва
Маша Єфросиніна заробляє більше свого чоловіка Тимура Хромаєва

Телеведуча Маша Єфросиніна в 2015 році стала головною годівницею в родині, коли її чоловік Тимур Хромаєв став чиновником і почав заробляти 18-20 тисяч гривень. З тих пір зірці довелося заробляти самій і хапатися за всі пропозиції. Маша розповіла, що чоловік довго обдумував рішення піти з бізнесу і ретельно обговорював це з дружиною:

Тимур сказав, що найближчі 5-6 років, поки він буде займати цей пост, не зможе забезпечувати сім’ю так, як раніше

, – зізналася Єфросиніна.

Зараз чоловік телеведучої служить в ЗСУ і вона знову єдина годівниця в сім’ї.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.