Скільки жінок було у Юрія Горбунова до Катерини Осадчої: в списку є Тіна Кароль і Маша Єфросиніна

Юрія Горбунова вважають зразковим сім'янином, люблячим чоловіком і турботливим татусем. Чи дійсно, шоумен такий однолюб, яким хоче здаватися, читайте далі в матеріалі

Юрій Горбунов – відомий український актор, шоумен і телеведучий, який блищить на українському телебачені вже понад 20 років. Юрія вважають зразковим сім’янином, адже його шлюб з Катею Осадчою дійсно міцний і щасливий. Варто відзначити, що Горбунов ніколи не мав славу ловеласа, чи Казанови. Горбунов вперше одружився в 25 років і прожив у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила 20 років. У 2015 році Горбунов розлучився, адже закохався у Катю Осадчу, яка у 2017 році стала його законною дружиною.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов святкують шість років разом
Катерина Осадча і Юрій Горбунов 

Якщо у особистому житті шоумен мав лише 2 жінки, то у творчому – він змінив безліч партнерок по сцені.

У 2000 році Юрій Горбунов почав зніматися у ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі разом з Машею Єфросиніною. Програма була дуже популярною, глядачі не уявляли Юру без Маші і навпаки.

Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна в програмі Підйом
Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна в програмі Підйом

У 2006 році Юрій Горбунов почав вести ще одне ранкове шоу, але вже на телеканалі “1+1”. Тоді партнеркою телеведучого стала зірка “ТСН” Марічка Падалко.

Також Юрій Горбунов встиг попрацювати на одній сцені зі співачкою Тіною Кароль.  Вони разом декілька сезонів вели танцювальне шоу “Танці з зірками”.

Горбунов і Кароль в програмі Танці з зірками
Горбунов і Кароль в програмі Танці з зірками

Стояв на одній сцені Горбунов і з відомою ведучою Ольгою Фреймут. Разом вони вели шоу “Голос країни”.

Цікаво, що саме проєкт “Голос країни” звів разом Горбунова і Осадчу. Так, у 2015 році Катя стала співведучої Юрія в дитячому сезоні “Голосу”. Саме тоді між ними промайнула іскра і розпочався роман. Горбунов і Осадча до останнього намагалися приховати свої стосунки від публіки. Втім, у 2017 році це стало неможливо, адже вагітний живіт Осадчої важко було не помітити. Тоді закохані й зізналися у стосунках.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.