Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває: “Хочеться прокричатися”

Володимир Дантес рідко говорить про свої реально почуття. Зазвичай він віджартовується. Втім, нещодавно артист вирішив бути відвертим зі своїми прихильниками.

Володимир Дантес довго носив звання “чоловіка Наді Дорофєєвої”. І хоча він сам досить популярний співак, він завжди був у тіні своєї вже екс-дружини. Артист рідко був відвертим зі своїми прихильниками. Навіть після того, як Дорофєєва зрадила йому з найкращим другом і покинула його, Дантес жартував на цю тему і жодного разу не розповів про те, що дійсно відчуває.

Якою мовою спілкується в побуті Дантес
Володимир Дантес вперше після зради Дорофєєвої зізнався, що насправді відчуває

Втім, нещодавно співак вирішив відверто розповісти прихильникам про свої відчуття. Артист, які і всі інші українці, важко переносить події, які зараз відбуваються в Україні. Дантес зізнався, що іноді йому хочеться кричати і ридати.

Хочеться бути сильним, хочеться писати мотивуючі пости.

Але я не залізний. Розумію, що адекватніше –прийняти все що відбувається.

Один раз і назавжди. Сісти так і прокричатися нормально, ридати.

Так і зробив. Стало легше.

, – написав в своєму Інстаграм-блозі Володимир Дантес.

Підписники артиста подякували йому в коментарях за щирість і підтримали його.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дякую, що пишете про це”;
  • “Цікаво те, що наша сила в правді і сміливості не приховувати свої емоції та почуття.Тільки сміливі люди показують свої емоції даруючи їх розсуд оточуючим”;
  • “Вова, ти такий молодець!!! Я пишаюся тобою і всім тим, що ти робиш “;
  • “Щиро і так близько кожному”.

Нагадаємо, в березні 2022 року Володимир Дантес і Надя Дорофєєва повідомили про розлучення після 7 років шлюбу. Пара намагалася приховати причину розбрату, втім зовсім скоро стало відомо, що Надя Дорофєєва пішла від чоловіка до їхнього спільного друга Михайла Кацуріна. Варто відзначити, що і Дантес довго самотнім не був. Зараз чоловік будує стосунки з колишньою дружиною того самого Міши Кацуріна.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.