Віру Брежнєву вирізали з серіалу “Мажор”, а Сергія Писаренка – з “33 акордів”: рівень маразму зашкалює

Намагання насолити українцям, які виступили проти СВО, серед росіян поширюється до маразматичних масштабів. Вони вирізають кадри з Вірою Брежнєвою і навіть своїм співвітчизником Сергієм Писаренком із шоу і серіалів.

Віра Брежнєва

Раніше артистка співала виключно російською мовою й весь час отримувала нагороди у москві. Та після повномасштабного вторгнення Віра не змогла змиритися. Відкинула від свого імені радянський додаток і вивчила українські пісні. А ще волонтерила у Польщі.

Віру Брежнєву вирізали з Мажору попри втрату смислу картини

Звісно, подібна поведінка розлютила росіян. Щоб помститися зірці, представники країни-агресора вирішили навіть перемонтувати серіал “Мажор”. Брежнєва з’явилася у популярній стрічці всього один раз – у 10-ій серії другого сезону. Зіграла саму себе в невеличкому епізоді.

Та злобним працівникам каналу ТВ-3 і цього видалося забагато. Тож українську співачку у ролі камео вирізали. Після цього персонаж Прилучного, що веде розслідування, почав верзти абсолютно нелогічні нісенітниці. На інших платформах серіал можна побачити у первісному вигляді.

Сергій Писаренко

Колишній учасник “Дизель-шоу” підпав під роздачу в обох країнах. Українські колеги-гумористи засудили його за відсутність проукраїнської позиції. Писаренко встиг вивезти родину до Таллінна до того, як рашисти розбомбили його будинок. Згодом покинув роботу в Києві й сам.

На старих кадрах у 33 акордах Сергія Писаренка ще можна побачити

Та це не врятувало артиста від гніву співплемінників. Росіяни не пошкодували часу і вирізали Сергія з програми “Три акорди”. Шоу знімали ще 2021 року. Але у 2022-му в ефір не запускали, бо весь час у прайм-тайм йшли новинні програми.

Врешті черга дійшла до виходу на Першому каналі. Але що ми бачимо? Кадри з Писаренком повністю відсутні! Катерина Гусєва тепер виходить на сцену сама, хоча за кадром чується чоловічий голос. А фінал перемонтували так, щоб опальний росіянин не втрапив у поле зору відеокамери.