Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника: “З днем народження, мій хлопчику!”

Відома українська співачка Світлана Лобода зворушливо привітала свого хрещеного сина з днем народження та показала його публіці. Хлопчика звати Андрій.

В 2022 році Світлана Лобода вперше зізналась своїм шанувальникам, що має сина і він особлива дитина. Це її хрещеник Андрій. Зірка розповіла, що вона – звичайна людина, в сім’ї якої є привід для гордості і болю:

Мій улюблений хрещеник Андрюша – особлива дитина, і з тих пір як він з’явився на світ я завжди поруч з ним

Лобода поділилась, що допомагає хлопчику здобути впевненість в цьому житті, повному труднощів, а також робить все, щоб він не переставав вірити в диво.

Андрій разом зі своєю мамою знаходиться в Італії. Ця країна стала для них прихистком від повномасштабної війни, яку розв’язала в Україні росія. Співачка завжди на зв’язку з ними і обіцяє хрещеному сину, що вони скоро зустрінуться вдома.

Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника

Багато років Світлана Лобода жила і працювала в росії, але після 24 лютого 2022 року вона повністю обірвала всі зв’язки з цією країною і зайнялась волонтерською діяльністю та благодійними концертами на підтримку українців. Свій офіс вона перетворила на волонтерський штаб. Артистка робить пожертвування на відновлення її рідного міста Ірпінь, донатить величезні суми у фонд Маші Єфросиніної і все це заради дітей – щоб вони жили в процвітаючому світі без ненависті та мали право на щастя.

Світлана раніше також займалася благодійністю і на постійній основі допомагає хворим дітям та сім’ям, які потребують допомоги. В інтерв’ю Маші Єфросиніній вона розповіла, що віддає на це 10% прибутку.

Світлана Лобода вперше показала свого особливого синочка-іменинника

Нагадаємо, у співачки підростають двоє дівчат. Старшу дочку Євангеліну вона народила від колишнього коханого, танцюриста Андрія Царя. Пізніше Лобода стала матір’ю вдруге, але особистість батька молодшої дочки Тільди знаменитість приховує.