Втік з України і знайшов нову роботу: суддя “Танців з зірками” Влад Яма зізнався, ким працює в США

Відомий український хореограф Влад Яма вже більше року живе з дружиною і сином в США. З України він виїхав ще в перший день повномасштабного вторгнення.

24 лютого 2022 року Влад Яма разом з сім’єю виїхав з України після того, як росія розв’язала повномасштабну війну. Через Європу вони дісталися до Сполучених Штатів Америки і вже більше року там живуть. Родина Ями зупинилась в сонячному Маямі, раніше вони там часто відпочивали, а тепер живуть.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США

Разом із дружиною Ліліаною Влад Яма зайнявся благодійною роботою, він дає майстер-класи, зустрічається з українськими захисниками, які проходять лікування і реабілітацію в США, але не зважаючи на все це через свій переїзд хореограф постійно отримує критику в Мережі, однак він не звертає на це уваги і ділиться з підписниками подробицями свого нового життя в Інстаграм-блозі.

Суддя шоу “Танці з зірками” розповів про роботу в США. Йому пощастило почати заробляти на своєму хобі, яке не пов’язане з його танцювальною кар’єрою.

Я мушу зізнатися, може ви і так знали, але… Є у мене одне хобі, яке згодом стало і роботою… І це діджеїнг

, – поділився Влад.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США

Зараз зірка грає на різних благодійних концертах і заходах, допомагаючи таким чином Україні з-за кордону. Влад Яма сумує за батьківщиною і постійно ділиться з підписниками архівними фото, зробленими в рідних місцях.

Нагадаємо, в Сполучених Штатах Америки живуть також спортсменка Лілія Подкопаєва, актор Богдан Ступка, хореограф Макс Чмерковський, співачка Міка Ньютон, але ці зірки переїхали ще до 24 лютого 2022 року. Після в США опинилась також дружина Тараса Тополі Alyosha з дітьми, переможець “Холостячки” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.