Максим Галкін показав танцюючу на святі Аллу Пугачову: 73-річна співачка вразила жвавими рухами

Максим Галкін оприлюднив архівне відео з дитячого свята і показав, як запалює на танцполі легендарна Алла Пугачова. Примадонна у свої 73 роки, ще танцює як молода.

Максим Галкін і Алла Пугачова вже 20 років являються однією з найбільш обговорюваних пар у шоу-бізнесі. Публіці цікаво спостерігати за стосунками зіркової пари, які мають величезну різницю і віці. А після того, як у подружжя народилися спільні діти Ліза та Гаррі, інтерес до подружжя тільки посилився.

Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми

Максим Галкін часто радує своїх прихильників сімейними відео у своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно шоумен опублікував архівний ролик зроблений декілька років назад на дитячому святі у Сардинії. У відео шоумен показав свою дружину, російську співачку Аллу Пугачову, і їхніх дітей Лізу та Гаррі. Примадонна жваво танцювала, а потім до неї долучився її чоловік Максим Галкін.

На відео зіркова сім’я виглядає дуже щасливою, а сама Пугачова сяє від щастя і виглядає набагато молодшою за свій вік. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що написали фоловери в коментарях:

  • “Аллуся в щасливій люблячій сім’ї як квіточка живе, гарна, весела, і щаслива… І саме це щастя молодить її”;
  • “Алла Борисівна просто красуня”;
  • “Яке просте і щире щастя ! Дуже гарна сім’я !”;
  • “Прекрасна родина і дітки дуже гарні”;
  • “Така любов і тепло у цьому відео. Любо дивитися”.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні, Максим Галкін і Алла Пугачова виступили проти російської агресії і виїхали в Ізраїль. Відомо, що за останній рік Примадонна закрила всі свої діючі бізнеси у росії, а також виставила на продаж свій знаменитий замок. Очевидно, що зіркове подружжя більше не мають наміру повертатися до росії.