Вівсянка, солоні огірки, пельмені: чим 22-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська годує шоумена

Особисте життя відомого українського телеведучого не припиняє дивувати. Катерина Полтавська, нове кохання шоумена, нещодавно показала, чим годує свого чоловіка

Відомий український шоумен і один з найпопулярніших ведучих країни Володимир Остапчук живе з Катериною Полтавською. Зіркова пара почала будувати стосунки незадовго після розлучення артиста з його другою дружиною, Христиною Горняк. Наразі більшість шанувальників і взагалі впевнені, що новоспечена пара вже офіційно розписалась. Річ у тім, що закохані самі натякали на це.

Хай там що, але між Остапчуком і Полтавською безперечно панує ідилія. Нова кохана українського шоумена працює у сфері медіа та піару, будує кар’єру та встигає тішити свого чоловіка смачними сніданками, обідами й вечерями, а також – підтримувати затишок у їхній спільній квартирі, куди вони, до слова, не так давно з’їхали.

Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська веде активний образ життя

Крім всього описаного, дівчина також активно веде особисту сторінку у соціальній мережі Інстаграм, де ділиться цікавими новинами зі свого життя. Так, наприклад, основною фішкою блогу Катерини Полтавської стали так звані “фудсторіс” – дівчина часто показує шанувальникам, чим вони з Остапчуком харчуються.

Кожна приготована страва по-особливому апетитна та красиво засервірована. Нещодавно знаменитість показала “спортивний” сніданок. Після того, як вони з Остапчуком відвідали спортивний зал, вирішили поснідати вівсянкою з фетою та лососем, мигдальними пластівцями та твердим сиром. Доповнили смачну страву зірки солоними огірками та помідорами.

А ось на вечерю Катерина Полтавська та Володимир Остапчук вирішили посмакувати пельмені. Ба більш, шоумен захотів з’їсти ще й бутерброд. Наступного ранку сніданок, за словами самої Полтавської, був простим. Нова кохана ведучого не захотіла “вигадувати велосипед”.

Чим харчуються Володимир Остапчук і його нова дівчина Катерина Полтавська