Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську: 9 років коми і повна ізоляція від людей

Маша Кончаловська – донька відомої російської акторки і телеведучої Юлії Висоцької. 9 років назад дівчинка була введена у стан медикаментозної коми. Що наразі відомо про стан Маші, читайте далі в матеріалі.

Історія Маші Кончаловської колись сколихнула весь світ, а зараз про неї немає жодних відомостей, адже її батьки ретельно приховують будь-яку інформацію про свою доньку.

12 жовтня 2013 року зіркова сім’я Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька і їхні двоє неповнолітніх дітей потрапили у автомобільну аварію. Тоді вони були на відпочинку у Франції і взяли авто на прокат. Голова сім’ї Кончаловський не зміг справитися з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу, після чого відбулося зіткнення з іншим автомобілем. Найбільше у цій аварії постраждала 13-річна Маша, яка була не пристебнута паском безпеки. Дівчина отримала серйозну черепно-мозкову травму. Лікарі одразу ввели дівчину у стан медикаментозної коми, щоб мати змогу зберегти її життя.

Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську

Деякий час Маша Кончаловська знаходила у лікарні у Франції, але пізніше на спеціальному транспорті її транспортували в одну із кращих приватних клінік москви. На жаль, стан Марії Кончаловської не покращився. Всі 9 років після аварії дівчина знаходиться у комі.

Варто відзначити, що сім’я Кончаловських прийняла рішення не коментувати стан своєї доньки у пресі. Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський уникають питань журналістів про доньку і жодного разу не згадали про неї публічно. Лише одного разу Андрій Кончаловський в інтерв’ю зізнався, що мріє дожити до того часу, коли його донька одужає.

Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську

Варто відзначити, що Марії Кончаловській пророкували велике майбутнє. Їй пощасливилось народитися у сім’ї легендарного режисера і відомої акторки. Ще в ранньому дитинстві Маша встигла знятися у двох кінороботах свого батька. Крім того, глядачі добре пам’ятають маленьку Машу в ефірі кулірного шоу її мами “Їмо вдома”. Дівчинка росла дуже здібною, харизматичною і дійсно талановитою. Марія Кончаловська могла досягти неабияких успіхів в акторській кар’єрі, але доля вирішила по-іншому.