Губи ростуть немов на дріжджах: Славу Камінську, Катю Репяхову, Лесю Нікітюк вивели на чисту воду

Зіркам властиво приділяти догляду за собою набагато більше уваги, аніж дівчатам інших прозаїчних професій. От і намагаються покращити свою зовнішність настільки, що іноді втрачають власну індивідуальність.

Слава Камінська

В одному з інтерв’ю, ще бувши заміжньою за пластичним хірургом, неангелка розповідала, що Едгар не чаклує над нею, оскільки Слава має ідеальні дані від природи. Та дівчина лукавила, оскільки неозброєним оком видніються результати чималої кількості маніпуляцій над зовнішністю, що змінили зірку до невпізнання.

Слава Камінська змінила не лише форму губ, але й інших частин тіла

Камінська збільшувала груди, змінювала форму носа й робила інші перетворення. Від збільшення губ співачка також не відмовилася. Тож тепер вони набагато пухкіші, якими були в юної дівчини.

Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка піддалася суцільному ажіотажу й собі збільшила губи. Благовірний намагався відмовити молодичку від цього кроку, та вона не послухалася. Катря детально розповіла підписникам, як робила уколи, щоб зробити частину тіла привабливішою.

Попервах результат молодій мамі не сподобався, бо губи набрякли й стала надміру великими. Та Репяхова не переживала – невдовзі набряк спаде, і все буде дуже гарно. На жаль, на третій день після процедури губи залишалися ще величезними.

Леся Нікітюк

Довгонога красуня потроху втрачає природну красу, віддаючи перевагу модним косметичним процедурам. Та коли хтось із підписників дорікнув дівчині, що вона під час війни займається збільшенням губ, Леся не стрималася.

Леді Ле хоче, щоб усі думали, що вона така від природи, а особливо нахабним хейтерам ведуча відповіла у притаманному їй гумористичному стилі, не підтвердивши й не спростувавши інформацію. Мовляв, знайшла серед гуманітарки ботокс, не втрималася й вколола.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.