Ведучий Андрій Джеджула не має можливості бачитися з дітьми: обидві колишні дружини вивезли малечу за кордон

Андрій Джеджула спочатку не мав можливості бачитися з сином і донькою через непорозуміння з мамами своїх дітей. Тепер люблячого татуся розлучила з нащадками війна.

Санта Дімопулос, яка прожила з ведучим у цивільному шлюбі 3 роки, з початком бойових дій вивезла сина від Джеджули 14-річного Даніеля у безпечне місце у Франції. А Юлія Леус вирішила перечекати важкі часи в Румунії, прихопивши 2-річну донечку Адель.

Андрій скаржиться, що обидві жінки не питалися в нього поради з цього приводу, хоча він має власну думку на це питання. Чимало людей залишилися в Україні попри всі негаразди останнього часу.

14-річний Даніель

З Даніелем шоумен не лише не бачиться, але й практично не спілкується відеозв’язком, хоча раніше робили це регулярно. У тата з сином виникли непорозуміння на політичному підґрунті. Джеджула бідкається, що ні син, ні його мама не розуміють, що таке залишатися тут, в рідній країні.

Андрій Джеджула не має можливості спілкуватися з сином

Санта Дімопулос не змовчала на закиди колишнього чоловіка у самовільному вивезенні сина з України, зазначивши, що найперше думала про безпеку дитини. Вона натякнула, що може багато дечого розповісти про Джеджулу, виставивши його у непоказному світлі, але не хоче цього робити, щоб “не бруднитися об бруд” і не робити боляче Даніелю.

2-річна Адель

Та якщо з Сантою пристрасті вже більш-менш уляглися, з Юлею Андрій продовжує сваритися і з’ясовувати стосунки. Він навіть не може добитися від колишньої дружини, з якою двічі укладав шлюб, звичайних людських відносин.

Андрій Джеджула скучив за донечкою, яку мама вивезла з України

Джеджулі було б достатньо цікавитися, як почувається донечка, чи спала, чи гралася тощо. Але навіть такої інформації від Леус не може добитися. Коли врешті зможе обійняти донечку, шоумен навіть не уявляє.