Земляки Юрій Батурін і Анатолій Пашинін здобули славу в москві: один усе покинув і повернувся, інший залишився

Юрій Батурін і Анатолій Пашинін народилися в сусідніх районах Кіровоградської області. Зростали майже в одні й ті ж роки. Та якщо перший забув про своє коріння й після 24 лютого не спілкувався з батьками, то другий пішов боронити Україну ще з 2014 року.

Анатолій Пашинін

Актор був залучений у чималій кількості кінопроєктів. Та щойно після майдану почалася катавасія на Донбасі, Анатолій відразу покинув високооплачувану роботу в москві й поїхав на фронт.

Анатолій Пашинін з Майдану 2014 пішов воювати на Донбас

Згодом повернувся до мирного життя й одружився з мешканкою Запоріжжя. Пашинін не хотів, щоб війна дісталася його рідного Світловодська, тому і після повномасштабного вторгнення росіян у 2022-му знову опинився в окопах.

Анатолій Пашинін нині вдруге опинився на фронті

Своїм підписникам Анатолій сповістив, що разом із побратимами стоятимуть до кінця. Шанувальники підтримали знаменитість, назвавши чудовим актором і висловивши сподівання, що після перемоги Пашинін буде багато зніматися вже у вільній країні.

Юрій Батурін

Мешканець села Ставидла, що в Олександрівському районі Кіровоградщини, пройшов довгий шлях до слави, здобувши театральну освіту в Дніпрі, а згодом подавшись до москви.

Допоки не одружився з відомою моделлю, ніяк не міг пробитися на знімання. Та жінці вдалося просунути благовірного в перший зірковий ешелон, і тепер він став високооплачуваним актором.

Юрій Батурін не телефонує батькам на Кіровоградщину

От тільки за час, проведений у сусідній країні, чоловік повністю забув про своє коріння. Батурін повністю розділяє дії російської влади, не турбуючись про те, що його тато і мама знаходяться в Україні й щодня ходять під загрозою ракетного удару.

Навпаки актор вважає своїх батьків хворими людьми, що перебувають у полоні. Він не розуміє, чому вони називають його зрадником і певен, що тато з мамою ще приїдуть до нього у гості, а він покаже своєму сину місця, де зростав. А поки не телефонує батькам зовсім, щоб не сваритися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.