У телеведучої Алли Мазур помер батько: зірка показала останнє фото з ним і розповіла, що сталося

Відома українська телеведуча і журналістка Алла Мазур повідомила про горе, яке сталося в її родині - помер її батько Григорій. Чоловіка здолала хвороба.

Нещодавно Алла Мазур не змогла вийти в ефір програми “ТСН Тиждень” через те, що її батька забрали в лікарню. Фанати і колеги бажали їм якнайшвидшого одужання, однак 27 березня 2023 року телеведуча попрощалася з татом.

В своєму Інстаграм-блозі журналістка поділилась спогадами про найголовнішого чоловіка в житті і показала їх спільні фото. Батько Алли Мазур був стоматологом і з цього почалась її розповідь. В дитинстві майбутня зірка телебачення відчувала себе особливою, бо в 5 років могла практично без стуку, минаючи велику чергу заходити в кабінет тата, а головлікар, зустрічаючи її малу по дорозі тиснув їй руку і питав, як справи.

У телеведучої Алли Мазур помер батько
У телеведучої Алли Мазур помер батько

Алла зізналася, що саме батько привчив її до максималізму в роботі, бо переживав за кожного пацієнта і працював до останнього, рятуючи зуби навіть в найскладніших випадках. Батько навчив зіркову доньку смажити картоплю і терпів усі її юнацькі експерименти. Одного разу 8-річна Алла вчилася накручувати волоося на бігуді і тренувалася на батьковій шевелюрі, поки той спав. А вранці, коли він спішив на роботу, його зачіска розпадалася в різні боки, і він не ображався за це на доньку.

Мазур згадала, як наполягла на тому, щоб 2023 рік вони зустріли разом в святкових новорічних светрах, щоб хоч якось підняти собі настрій в ці складні для країни часи. Цей Новий рік був останній, який журналістка зустрічала разом з батьком, але вона і не підозрювала про це, будуючи спільні плани на літо, адже після перенесеного інсульту Григорій не здавався, навіть коли Алла годувала його з ложечки.

Вірила, що – прорвемося… Не вдалося

Свої прощальні слова до батька Алла завершила тим, що тепер він буде на небі разом з мамою. Нагадаємо, мама Мазур померла в 2021 році, цю новину телеведуча приховувала від публіки декілька місяців.

Батьки Алли Мазур
Батьки Алли Мазур

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.