Танці з зірками, Х-Фактор, Україна має талант: в яких популярних шоу засвітилася скандалістка Оксана Марченко

Колись Оксана Марченко була однією з найвідоміших українських телеведучих. Втім, зараз вона має вже іншу славу. Де встигла засвітитися Марченко, читайте далі в матеріалі.

Оксана Марченко – колись відома українська телеведуча, якою захоплювались, якій наслідували і яку любили. Більшість глядачів запам’ятали Марченко саме з телешоу “Україна має таланта” та “Х-фактор”. Втім, Марченко встигла засвітитися не лише на СТБ.

Оксана Марченко та Андрій Бєдняков працювали разом менш ніж рік
В яких популярних шоу засвітилася скандалістка Оксана Марченко

Кар’єра Оксани Марченко розпочалася в далеких 90-х. Тоді вона вела програму “Доброго ранку, Україно” на телеканала УТ-1. До того, як потрапити на СТБ Марченко працювала на телеканалах “Омега-ТВ”, “Інтер” та “ТЕТ”.

Оксана Марченко на початку кар'єри
Оксана Марченко на початку кар’єри

З 2009 по 2017 році Оксана Марченко сяяла на СТБ, але робота на цьому телеканалі для ведучої закінчилась тоді, коли Марченко підтримала проросійську політичну діяльність свого чоловіка Віктора Медведчука.

Втім, у 2018 році Марченко все ж з’явилася на українському телебачені. На цей раз не як телеведуча, а як учасниця шоу. Так, Марченко стала учасницею “Танців з зірками” на 1+1. Вона вийшла на паркет разом з танцівником Дмитром Чапліним і протрималася до середини шоу.

Оксана Марченко на Танцях з зірками
Оксана Марченко на Танцях з зірками

З 2018 року Оксана Марченко більше не з’являлася на українському телебаченні, але кар’єру ведучої вона завершувати не хотіла. Тож Марченко створила власний проєкт під назвою “Паломниця”. Цей фільм виходив на Ютуб-каналі Марченко, а згодом з’явився в ефірі російського каналу “Спас”, гендиректором якого є відвертий українофоб Борис Корчевніков.

Марченко у фільмі Паломниця
Марченко у фільмі Паломниця

Після початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко виїхала жити до росії. Телеведуча, яка має скандальну репутацію, вже довгий час не з’являється в інфопросторі, що вцілому і не дивно.

Нагадаємо, Оксана Марченко знаходиться у шлюбі зі скандальним політиком Віктором Медведчуком майже 20 років. Вони мають спільну доньку Дар’ю, хрещеним батьком якої є володимир путін. Дівчині зараз 19 років і вона навчається у москві. Також Марченко і Медведчук виховали сина телеведучої від першого шлюбу Богдана. Хлопець вже дорослий та має власну сім’ю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.