Олександр Пономарьов поділився зворушливим фото мами в юності

Український співак Олександр Пономарьов показав своїм підписникам в особистому блозі фотографію своєї мами в молодості. 11 травня у жінки був би день народження.

Співакові Олександру Помонарьову вдалося по-справжньому зворушити своїх шанувальників. На особистій сторінці в мережі Instagram артист показав фотографію своєї мами Любові Анатоліївни в юності.

10 травня в Україні відзначали міжнародний День матері, а 11 травня у жінки був би день народження.

У підписі до такого незвичайного знімку Пономерьов розповів, що найріднішої для нього людини не стало 16 років тому, але він завжди відчуває її духовну підтримку.

“Дякую тобі, Мамо! З Днем Народження тебе!” — написав Олександр.

Шанувальники артиста були у захваті від знімка.

“Вічна пам’ять вашій мамі. Вона у вас красуня”, “Ваша мама була дуже красивою жінкою”, “Сашо, у вас очі мамині, вона дуже красива, любите її своєю пам’яттю, нехай спочиває з миром” — залишили коментарі користувачі.

Нагадаємо, що 46-річний співак і музикант Олександр Пономарьов був народжений у місті Хмельницький. Його мама була родом з Донецька.

У дитинстві він страждав від недокрів’я. Він захоплювався боксом, але в середній школі знайшов себе в музиці.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.