Найбагатша співачка Камалія привітала маму з днем народження безцінним подарунком: “Вже в дорозі”

Відома українська співачка Камалія привітала найріднішу людину з днем народження. Дружина мільярдера розповіла, який подарунок обрала для своєї мами

Сьогодні, 30 березня, свій день народження святкує мама відомої української співачки Камалії. Знаменитість здобула популярність серед шанувальників завдяки своїм пісням і вишуканому сценічному образу. За життям найбагатшої співачки України стежать сотні тисяч прихильників. Поза увагою фанів не залишається й родина артистки.

Камалія доволі часто показує в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм найріднішу людину. Цього разу знаменитість опублікувала спільну фотографію зі своєю мамою й привітала її з днем народження. Зірка показала кадр, на якому її із мамою насправді можна сплутати з сестрами. Інна Шмаренкова, мама Камалії, виглядає дуже молодо.

На опублікованій фотографії жінка позує у чорному костюмі та шубі, а її донька поруч стоїть у патріотичній сукні жовто-блакитного кольору й з букетом квітів у руках. Мама Камалії носить коротку зачіску з чубчиком, а головний акцент її макіяжу – малинова яскрава помада. У коментарях до нового допису шанувальники засипали жінку компліментами, зазначивши, що вона з кожним роком стає ще красивішою.

Камалія привітала маму з днем народження та показала їхнє спільне фото
Камалія привітала маму з днем народження та показала їхнє спільне фото

В описі до нової публікації Камалія залишила коротке, але щемливе привітання з днем народження.

“Дорога мамочка, вітаємо з Днем народження! Бажаємо скорішого миру, нашої перемоги! Міцного здоров’я! Кохати і бути коханою!” – привітала маму Камалія.

Крім того, знаменитість зазначила, що минулого року у них не вийшло зустрітись всією родиною для святкування маминого ювілею, втім цьогоріч сім’я таки збереться за одним столом. Про це Камалія повідомила на своїй сторінці й додала, що безцінний подарунок, чоловік Камалії Мохаммад Захур та їхні спільні діти, вже у дорозі.

Як виглядають діти Камалії та Мохаммада Захура Арабелла та Мірабелла
Як виглядають діти Камалії та Мохаммада Захура Арабелла та Мірабелла

Нагадаємо, що Камалія народилась у російському Забайкаллі у сім’ї військовослужбовця, якого пізніше перевели на службу в Україну. Так знаменитість опинилась у Львові, де почала робити перші кроки до творчої професії. Зірка навчилась гри на скрипці та оперного співу.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.