“Пора вже”: Настя Каменських заговорила про народження первістка на тлі чуток про розлучення з Потапом

Здається, шанувальники відомої української співачки Насті Каменських чекають на народження її дітей набагато більше, ніж сама знаменитість. Нещодавно зірка заговорила про вагітність

Останнім часом у кожній фотографії Насті Каменських її шанувальники знаходять округлий живіт і натяки на вагітність первістком. Втім, у нещодавньому інтерв’ю знаменитість розставила всі крапки над “і” та закликала прихильників бути “екологічнішими” у своїх коментарях щодо особистого життя інших людей.

Відома українська співачка поділилась своїми думками з приводу материнства. Зірка зазначила, що вагітність трапляється тоді, коли треба – дитина сама відчуває, коли потрібно з’явитись у житті своїх батьків. До того ж, зазначила Настя Каменських, відсутність дітей у 35 років її аж ніяк не лякає та не наштовхує на сумні думки.

Настя Каменських відреагувала на коментарі щодо своєї вагітності

Зірка у новому інтерв’ю зазначила, що всі люди різні, тому не потрібно намагатись “втулити” всіх в одні й ті самі ранки. Знаменитість висловилась і про те, що в кожного свій “таймінг”, а вагітність це справа, яка стається тоді, коли це потрібно.

Артистка зачепила доволі духовну тему, зазначивши, що не вважає правильним планувати народження дитини, оскільки кожна душа самостійно вирішує, коли прийти у цей світ. Крім того, Настя Каменських невтішно висловилась і про ситуації, коли сторонні люди втручаються в життя жінок і намагаються нав’язати важливий вибір.

“Це – особисте питання кожної сім’ї, і його мають вирішувати між собою тільки майбутні мама і тато, – зазначила Настя Каменських, – аж ніяк не родичі, друзі чи ті, хто любить роздавати поради на кшталт: “Тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?”

Каменських відповіла на питання фанатів про свою вагітність

Нагадаємо, що нове інтерв’ю Насті Каменських вийшло на тлі чуток про їхнє з Олексієм Потапенком розлучення. Нещодавно зірковий оглядач Богдан Беспалов заявив, що з джерел з оточення зіркової пари дізнався про те, що в їхніх стосунках і дійсно все не так добре, як би того хотілось. Блогер зауважив, що пара хотіла розлучитись по-тихому.

До слова, пізніше Потап у коментарі для Ростислава Калацінського, який веде YouTube-канал Rostyslove Production, зазначив, що все це – наклеп і брехня. Насправді вони з Настею Каменських не розлучаються, а в їхніх стосунках все добре.