22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок: “Я забезпечую цю родину”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук тільки розлучився з другою дружиною, як знову став сім'янином. Його нинішня кохана показала сімейний уклад.

Осінню 2022 року стало відомо, що Володимир Остапчук розлучився з нотаріусом Христиною Горняк і одразу закрутив роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Наміри зірки щодо дівчини виявились серйозними – ходять чутки, що вони одружилися. Катя і Володимир виклали однакові фото з відвідування документ-сервісу “Готово”, де можна оформити шлюб за годину, після цього Полтавська почала називати Остапчука чоловіком, а не хлопцем і на її руці з’явилась обручка. Однак зіркова пара не поспішає показувати один одного в Мережі, хоча публікують знімки з однієї квартири, ресторанів та спортзалу.

Нова дівчина Остапчука показала, чим його годує
22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що забезпечує їх родину

На цей раз Катерина Полтавська показала, чим вони займались у вихідні. Зі свого затишного сімейного гніздечка в елітному ЖК “Тетріс Холл” в Києві вони виїхали в торгівельний центр, але розділилися:

Приїхали в Гуллівер. Він у справах, я в супермаркет. Другий раз за тиждень купую сама продукти. Я забезпечую цю родину

, – написала дружина Остапчука.

22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок
22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок

На фото видно, що Катя купила йогурти, свіжі ягоди, дорогі цукерки “Фереро” і “Кіндер”, тортілью, енергетики, солоні огірки, куряче філе, овочі, сік, айран та слабосолену сьомгу. Чек вийшов щонайменше на 800-1000 гривень.

Після цього вони поїхали разом в хімчистку і здали свої речі:

Наступна зупинка – хімчистка. Ми завжди віддаємо в хімчистку постільну білизну (бо прасувати її – не дай Боже), сорочки й светри

, – відмітила Катя.

22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок
22-річна дружина Володимира Остапчука заявила, що купує продукти за свій рахунок

Коли підписники запитали у неї, навіщо прасувати постільну білизну, вона пояснила – для того, щоб в кадрі виглядала красиво. Молода дружина Володимира Остапчука активно веде свій Інстаграм-блог, тож слідкує за естетикою в кадрі.

Нагадаємо, у телеведучого також в минулому був ще один шлюб – з Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей. Після скандального розлучення діти Остапчука залишилися з мамою і з 2022 року вони знаходяться за кордоном, тому зірковий батько зараз немає можливості з ними бачитись.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.